"Νεκρός" ο Αλέξης Τσίπρας μόλις στα 42 του - Κανείς δεν τον μνημονεύει

Του Στρατή Μαζίδη
twitter.com/SMazidis

Νεκρός πολιτικά είναι πλέον ο Αλέξης Τσίπρας. Κανείς δεν ασχολείται πια μαζί του. Ουδείς ενδιαφέρεται να διαβάζει δημοσιεύματα που αφορούν στον πρωθυπουργό.

Όταν ανήλθε στο πρωθυπουργικό αξίωμα, η κατάσταση ήταν διαφορετική. Ο κόσμος τον εμπιστευόταν και τον ενίσχυε.

Μετά όμως από την περυσινή κοροϊδία και όσο μπετονάρεται ως μια γερμανική μαριονέτα, τόσο χάνει.

Τα τρικ του δε συγκινούν πια κανέναν. Ο αριθμός εκείνων που τα δημοσίευαν μειώνεται δραστικά. Γιατί; Διότι μειώνεται και το ενδιαφέρον των αναγνωστών σε μια περίοδο όπου σημαντικές εξελίξεις λάμβανουν χώρα καθημερινά.

Ό,τι και να επινοήσει ο Τσίπρας είτε λέγεται νέα μεταπολίτευση, είτε τοπικά δημοψηφίσματα και συνελεύσεις, είτε ένα μείγμα για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, είτε κλείσιμο του Mega, κανείς δε δίνει δεκάρα τσακιστή.

Με επινοήσεις, με νέα συνθήματα και ψευδοκαθάρσεις, δε γεμίζει το στομάχι, δεν ντύνεται το παιδί, δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις.

Ο λαός τον έχει πλέον γραμμένο, για να μην πω χ....νο, αναμένοντας απλά τις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν, για να τον ξεφορτωθεί. Δεν έχει καν ενδιαφέρον να γράψεις για αυτόν.Την ώρα που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και κυριαρχούν οι πολιτικές και οι επιλογές προσωπικοτήτων όπως ο Ερντογάν, ο Πούτιν, ο Ασαντ, ο Νετανιάχου, ο Ελληνας πρωθυπουργός θυμίζει ομάδα κατώτατης κατηγορίας.

Μοιάζει με το Χίτλερ στο Βερολίνο το 1945. Έδινε φανταστικές μάχες με φανταστικές δυνάμεις. Λίγο αργότερα η πραγματικότητα τον διέψευσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις στα 42 του είναι πια "νεκρός". Κανείς δεν τον μνημονεύει και οι επινοήσεις ή οι μαγικές του συνταγές με τον εκλογικό νόμο δεν πρόκειται να τον σώσουν. Έχει πεθάνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail