Διασκεδαστής των ευρωπαίων κατάντησε ο Τσίπρας - Τους λέει αστεία και γελάνε στα δείπνα

Βαρύ ήταν το κλίμα στο αποχαιρετιστήριο δείπνο των ηγετών της ΕΕ στον Ντέιβιντ Κάμερον, το βράδυ της Τρίτης στις Βρυξέλλες όπως αναφέρουν οι FT.

Ωστόσο ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήρε τον λόγο όχι για να μιλήσει, αφού δεν τον λαμβάνει κανένας σοβαρά υπόψη, αλλά για να διασκεδάσει τους πολιτικούς εντολοδότες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Financial Times:

«Η διάθεση ελάφρυνε στο δείπνο με τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα, του τελευταίου Ελληνα πρωθυπουργού που προκάλεσε Σύνοδο Κορυφής απειλώντας με δημοψήφισμα».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως: 

«Τέτοιες ψηφοφορίες δεν είναι δύσκολες. Υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες αποτελέσματος και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για τα δύο. Γι' αυτό και είμαι έκπληκτος από την κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Τότε το δωμάτιο ξέσπασε σε γέλια σύμφωνα με τους FT.

Ο Τσίπρας ήταν προετοιμασμένος και για τα δύο για να τα μετατρέψει στο εξής ένα. Ακόμη όμως και ο ανερμάτιστος Κάμερον είναι πιο σοβαρός από το διασκεδαστή της Ευρώπης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail