Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόγοι έως 15 Ιουνίου (και βλέπουμε)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με σημερινή απόφασή του, αποδοκιμάζει την φημολογούμενη επί τα χείρω, σε ό,τι αφορά τους δικηγόρους, τροποποίηση του άρτι ψηφισθέντος ασφαλιστικού νόμου. 

Ο Υπουργός Εργασίας δημόσια είχε δεσμευτεί ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου θα υποβάλει την αναλογιστική μελέτη για το ΕΤΑΑ. Δημόσια είχε αποδεχθεί τη βασιμότητα τροπολογιών που είχαν κατατεθεί από βουλευτές της αντιπολίτευσης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ όπως και δημόσια είχε εξαγγείλει την άμεση προώθησή τους. Αντί αυτών, φαίνεται να επιλέγει την προώθηση αλλαγών που εκτρέπουν -για μια ακόμη φορά- τη νομοθετική πολιτική του Υπουργείου σε δεινή επίθεση κατά του δικηγορικού σώματος, παραγνωρίζοντας -και πάλι- θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος.

Εν όψει των ανωτέρω, το Δ.Σ. αποφάσισε να προτείνει, δια του Προέδρου του, στην συνερχόμενη την 3η/6/2016 Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, την παράταση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και 15/6/2016.
Νεότερη Παλαιότερη
* * * Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς προηγούμενη γραπτή άδειας της σελίδας
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail