Παιδιά-πρόσφυγες από τη Συρία δίνονται ως σκλάβες του σeξ σε τουρκικές ειδικές δυνάμεις που δολοφονούν Κούρδους

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ. Βαλκανικού Πολιτισμού

Επτά παιδιά από τη Συρία απομακρύνθηκαν από το στρατόπεδο προσφύγων που βρίσκεται στην πόλη Κιλίς με εντολή του προσκείμενου στο κόμμα του Ερντογάν δημάρχου και στάλθηκαν στην πόλη Cizre σύμφωνα με Κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων.

Οι ειδικές τουρκικές δυνάμεις που ισοπεδώνουν κουρδικές πόλεις έχουν σπίτια για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις τους.

Μια 16χρονη (για την οποία δίνονται μόνο τα αρχικά της), που έμενε με την μητέρα της και τα αδέρφια της στο προσφυγικό στρατόπεδο της πόλης Κιλίς και την οποία πήγαν για ένα διάστημα σε ένα από αυτά τα σπίτια, περιέγραψε στο κέντρο στρατηγικής του Κουρδιστάν τι έζησε.

Σύμφωνα με την 16χρονη, το κόμμα του Ερντογάν και συμμορίες της ISIS συνεργάζονται και λένε ψέματα σε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια από τη Συρία που ζούνε σε προσφυγικά στρατόπεδα ότι θα τις παντρευτούν, θα τους βρουν δουλειά, θα τις υιοθετήσουν. Αυτές που ξεγελιούνται καταλήγουν σε διάφορες υπηρεσίες αλλά οι περισσότερες στέλνονται στα αστυνομικά σπίτια. 

Η S.A είπε ότι υιοθέτησαν τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 13 ετών, παρόλα αυτά τα έστειλαν στη Δυτική Τουρκία να εκπαιδευτούν για σκλάβες του σεξ. 

Προσέθεσε ότι αυτές που είναι πάνω από 13 ετών στέλνονται στα σπίτια της αστυνομίας και κρατιούνται ως σκλάβες του σεξ για τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Συνέχισε λέγοντας ότι ήρθε στην πόλη Κιλίς με την μητέρα της και τις δυο μικρές αδερφές της, έμεινε για ένα διάστημα και μετά στάλθηκε στην Κουρδική πόλη Cizre (όπου οι Τούρκοι έκαψαν ζωντανούς ανθρώπους παγιδευμένους σε υπόγεια) με φορτηγά βοήθειας…σε εισαγωγικά. 

Σύμφωνα με την ίδια πήγε στην Κουρδική πόλη με άλλα 7 ανήλικα κορίτσια. Ο δήμαρχος της Τουρκικής πόλης, τους ευχήθηκε να είναι εύκολη η δουλειά τους και τους συνέστησε να δουλεύουν σκληρά.

Δεν άλλαξαν καθόλου οι Τούρκοι από τότε που για πρώτη φορά ήρθαν σαν εισβολείς στην Μικρά Ασία. Θα λογοδοτήσουν για όλα όμως.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail