ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Πως το Μαξίμου «καπέλωσε» τον Τσακαλώτο – Ποιοι μπήκαν πάνω από το κεφάλι του (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Όλα εδώ πληρώνονται λέει μια λαϊκή ρήση. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως βιώνει κι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος κατά τις διαπραγματεύσεις του περασμένου καλοκαιριού -με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου- «καπέλωσε» τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς ανέλαβε επικεφαλής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας.

Έτσι και τώρα κάποιοι ήρθαν να καπελώσουν τον ίδιο τον κ. Τσακαλώτο. Ο λόγος για τους κκ. Γιώργο Χουλιαράκη, Μιχάλη Καλογήρου και Δημήτρη Τζανακόπουλο, οι οποίοι τη Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποίησαν τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών. «Δεν μπορούσε να εμφανιστεί ο κ. Τσακαλώτος» εξήγησε κυβερνητικός αξιωματούχος.

Για την ακρίβεια πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο κ. Χουλιαράκης, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των δανειστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι παράγοντας του Μεγάρου Μαξίμου λέει με νόημα: «αν δεν τα καταφέρει αυτός, δεν θα τα καταφέρει κανείς».

Ωστόσο, πολύ κοντά του είναι οι κκ. Τζανακόπουλος και Καλογήρου, δύο πολλοί στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail