Έκθετος ο Γιώργος Κατρούγκαλος από την…υπογραφή του!

Στη …φάκα πιάστηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, καθώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος τον εξέθεσε με ένα έγγραφο-φωτιά! Ειδικότερα, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής την τελευταία σελίδα (που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του) ενός δικόγραφού, με το οποίο ως δικηγόρος είχε καταθέσει τον Απρίλιο του 2014 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αίτηση ακύρωσης υπουργικής απόφασης περί ανασχεδιασμού του τρόπου υπολογισμού του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων. Και τώρα ο ίδιος άνθρωπος έρχεται και νομοθετεί μεγαλύτερες περικοπές στο ΕΦΑΠΑΞ δημοσίων υπαλλήλων, μολονότι παλαιότερα κατέθετε αιτήσεις ακυρώσεις αποφάσεων.

«Τρείς μέρες κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία ο Υπουργός και σήμερα νομοθετεί μέτρα –λαιμητόμο», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Να σημειωθεί ότι ο Γ. Κατρούγκαλος, αν και εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν στην Ολομέλεια, ακόμα δεν έχει απαντήσει!


liberal.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail