Κυρίτσει το μίσος!

Του Στρατή Μαζίδη

Ο κυβερνητικός βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης μας ενημέρωσε μέσω της αρθρογραφίας του πως:

«Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε [η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ] τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει»

Μας είπε δηλαδή ότι το Μνημόνιο και επί της ουσίας η ακολουθούμενη φορομπηχτική πολιτική είναι μια τιμωρία απέναντι σε όλους όσους ψήφισαν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα.

Να υποθέσουμε όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ πως μπορούμε να απαλλαγούμε από την άρση των τιμωρητικών βαρών;

Ας σοβαρευτούμε.

Από τη μία πλευρά είναι εντελώς ηλίθιο να υποστηρίζει κανείς πως η "τιμωρητική" πολιτική στρέφεται μόνο κατά των μενουμευρωπαίων. Απεναντίας η ακολουθούμενη πολιτική στέλνει στο απόσπασμα το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού αλλά και όσων στενάζουν τα τελευταία έξι χρόνια από τους φόρους για να συντηρείται το κομματικό κράτος και οι συνταξιούχοι των 45 ετών, και οι οποίοι για αυτό, μη αντέχοντας άλλο ψήφισαν ΟΧΙ.

Από την άλλη είναι απαράδεκτο να διατυπώνονται τέτοιες απόψεις από βουλευτικά χείλη τα οποία καλλιεργούν το μίσος και το διχασμό. Είναι ντροπή ο πολιτικός κόσμος, και μάλιστα αυτός που φέρει την ευθύνη της διακυβέρνησης να χωρίζει τους Ελληνες σε στρατόπεδο. Συνέβη ήδη μια φορά πέρυσι το καλοκαίρι και όπως αποδείχθηκε άσκοπα. Ας μάθουν λοιπόν κάποιοι από τα λάθη τους με το να μην τα επαναλαμβάνουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail