Γυροφέρνουν οι Τούρκοι το νησάκι Πασάς με Σκάφη της Ακτοφυλακής!

Συγκεκριμένα στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας δύο Ακταιωροί που έπλεαν πάνω στην οριογραμμή και πέρασαν στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα.


Στην περιοχή κατέπλευσε η κανονιοφόρος «Αήττητος» του Πολεμικού Ναυτικού και μέσω ασυρμάτου ενημέρωσε τα πληρώματα των Τουρκικών σκαφών ότι έχουν παραβιάσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα και τους ζήτησε να τα εγκαταλείψουν αμέσως.

Προσοχή η Κανονιοφόρος τα ενημέρωσε τα Τουρκικά Σκάφη δεν τα…προειδοποίησε όπως όφειλε και όπως οι κανόνες το επιβάλουν, ούτε βέβαια λόγος για προειδοποιητικές βολές!


Ωστόσο, οι Τούρκοι απτόητοι συνέχισαν να παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα, αφού το η Κανονιοφόρος απλά τους καλούσε απο τον ασύρματο χωρίς να κάνει κάποια άλλη ενέργεια …Γιατί άραγε;

Στην περιοχή των Οινουσσών, εκτός από την κανονιοφόρο «Αήττητος», βρίσκεται η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «Κραταιός» και ένα σκάφος του λιμενικού σώματός, ενώ από την πλευρά των Τούρκων, εκτός από τις ακταιωρούς, στη θαλάσσια περιοχή βρίσκεται και ένα περιπολικό της τουρκικής ακτοφυλακής.

Να σημειωθεί οτι οι Τούρκοι δεν έχουν Πολεμικά Σκάφη στην Περιοχή αφού δεν πρόκειται να εμπλακούν σε επεισόδιο …Εμείς δεν πρόκειται να αντιδράσουμε, απλά συνεχίζουμε να το παίζουμε ψύχραιμοι!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail