Τον κάλεσαν να κάνουν Πάσχα κι αυτός ασέλγησε στην 6χρονη κόρη τους

Στα χέρια των αντρών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπεσε ένας 43χρονος ιδιωτικός υπάλληλος για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων.

AdTech Ad
Συγκεκριμένα είχε προηγηθεί των γονέων, μίας 6χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, την Κυριακή του Πάσχα, σε περιοχή του Κιλκίς, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις.

Ο 43χρονος είχε κληθεί μαζί με άλλους φίλους και συγγενείς του στο οικογενειακό τραπέζι και βρήκε την ευκαιρία να απομακρύνει το κοριτσάκι ασελγόντας σε βάρος του!

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τον συνέλαβαν μετά την καταγγελία ενώ προέκυψε πως αντάλλασσε με ανήλικη, πορνογραφικό υλικό.

Ο συλληφθείς βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων».

Συγκεκριμένα συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με έτερο 17χρονο (σήμερα) κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του 43χρονου, τα κάτωθι:

(2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό,
(1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
(1) κινητό τηλέφωνο,

τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υ.Ε.Ε.Β.Ε., για την περαιτέρω εξέτασή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail