Λίγο πριν το «Fire & Kill» έφτασαν οι Ελληνες Χειριστές των F-16 πάνω από τις Οινούσσες!

Επειδή διαβάζουμε πολλές ανακρίβειες και μάλιστα απο δήθεν σοβαρές εφημερίδες που γράφουν άκουσον-άκουσον οτι έξι μαχητικά των Τούρκων πραγματοποίησαν χαμηλές διελεύσεις πάνω από τις Οινούσσες και για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε τα κάτωθι!

Τα Τούρκικα μαχητικά ήταν δύο και πέταξαν απο τα 5.500 πόδια η πρώτη πτήση (περίπου 2.000 χλμ) και οι επόμενες απο 26.000 πόδια μέχρι και 30.000 πόδια περίπου 10.000χλμ)!

Τώρα πως ο συντάκτης του κειμένου της εφημερίδος είδε την χαμηλή διέλευση μόνο αυτός το ξέρει!

Τώρα τα Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν από το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Λήμνου και να αναφέρουμε εδώ ότι στην συγκεκριμένη Μονάδα υπηρετούν οι ποιο σκληροί Χειριστές της ΠΑ μετά την πρώτη διέλευση των Τούρκικων Μαχητικών είχαν συνεχώς στο Radar τα Τούρκικα μαχητικά τα οποία έβγαιναν και έμπαιναν στο FIR των Αθηνών!

Σε καμιά περίπτωση δεν έπαιζαν οι Τούρκοι μόνοι τους στο Αιγαίο ...Τις δύο φορές που οι Τούρκοι Χειριστές των F-16 δεν υπάκουσαν στις εντολές επακολούθησαν σκληρές εμπλοκές και οι Έλληνες Χειριστές είχαν στο σταυρό τα Τούρκικα!…(Τώρα γιατί η εντολή δε δόθηκε αυτό είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο)

Αν η Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ που σε κατάσταση Ειρήνης έχει την αποκλειστική ευθύνη ,έδινε εντολή για Κατάρριψη οι Τούρκοι θα πήγαιναν για πιλάφι στον Παράδεισο του Αλλάχ χωρίς να προλάβουν να σπάσουν το» LOCK»!

Το Α/ΤΑ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει τους Χειριστές μας που είναι μεν επαγγελματίες και μάλιστα ψυχροί αλλά είναι και άνθρωποι με νεύρα και ευαισθησίες!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 13η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 απο το ΓΕΕΘΑ

6 εκ των ανωτέρω 24 παραβιάσεων ήταν υπερπτήσεις που πραγματοποίησε το ζεύγος των μαχητικών α/φ ανωθεν ν. Οινουσσών σε χρόνους 08:33, 08:44 και 08:54 στα 5.500 πόδια, 22.500 πόδια και 25.500 πόδια, αντίστοιχα καθώς και άνωθεν ν. Παναγιά σε χρόνους 09:12, 09:24 και 09:30 στα 30.000 πόδια, 30.000 πόδια και 26.000 πόδια αντίστοιχα.

Τα συμπεράσματα στην κρίση σας αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα να παίζουν κάποιοι μικροπολιτική με τα Εθνικά μας Θέματα την ώρα που η Ελλάδα βάλλεται από παντού!



Ποιοι είναι οι Χειριστές των Ελληνικών Μαχητικών που Υπηρετούν στη Λήμνο…Απλά δείτε ένα απόσπασμα!

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail