Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες από το μέτωπο της Συρίας

Εισαγωγικό σχόλιο: Η Πηνελόπη από το dimpenews συνεχίζει την εξαιρετική της δουλειά μέσα από τα μέτωπα της αντίστασης στον πόλεμο της Συρίας. Της ευχόμαστε καλή / ασφαλή συνέχεια και επάνοδο στην πατρίδα.

+ + + 

Ανταπόκριση

Η ελληνίδα του dimpenews μπήκε στα σπίτια απλών σύριων που άνοιξαν φιλόξενα τις πόρτες τους όταν έμαθαν ότι είμαστε από Ελλάδα. Στο οδυνηρό οδοιπορικό στη Συρία γη αίματος θυσίας και μαρτύρων οι προσωπικές μαρτυρίες των ανθρώπων για τη δράση της Jabhat al Nusra Μέτωπο της Νίκης συριακή πτέρυγα της αλ Κάιντα είναι συγκλονιστικές.

με την σουνίτικη αντίσταση κατά των τζιχαντιστών


Ακρωτηριασμοί βία εκτελέσεις. Σ ΄έναν αγωνιστή του έκοψαν τη μύτη. Ένας άλλος σύριος νέο παιδί κατόρθωσε θεαματικά να γλιτώσει την τελευταία στιγμή ως εκ θαύματος από τον δήμιο του. Σε περιοχή που σήμερα κατέχεται από τους τζιχαντιστές στη Β Συρία και που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε αν και έχουμε όλα τα στοιχεία στις γενοκτονικές σφαγές που επιδίδονται στους αντιφρονούντες του σαλαφισμού ουαχαμπιτισμού ο νεαρός σύριος αν και σουνίτης επίσημα στην ομολογία καθηλώθηκε από έναν της αλ Νούσρα. Τον έβαλε κάτω να τον σφάξει σαν αρνί. Ο νέος που απορρίπτει τον φονταμενταλισμό των εισβολέων κινήθηκε επιδέξια κατόρθωσε να απελευθερώσει τα χέρια και κατάφερε καίριο χτύπημα στον επίδοξο σφάχτη του στο κεφάλι μ΄ενα λιθάρι.και κατόρθωσε να ξεφύγει από τον τελετουργικό θάνατο.

Σε σπίτι σουνιτών που είναι με την κυβερνητική πλευρά άνθρωποι χαροκαμμένοι εκμυστηρεύθηκαν ότι έχασαν από 2 αδέρφια έκαστος. Τους έκανε κομμάτια η αλ Νούσρα….κλαυθμός και οδυρμός επικρατεί στο σπιτικό τους.

Σε σπίτι σύριου στη Δαμασκού ο ένοικος πρωταθλητής του kimboxing χτυπήθηκε από ενόπλους τζιχαντιστές 5 τον αριθμό που τον γάζωσαν στα πόδια. Τον είχαν για νεκρό. Δύο χρόνια ήταν παράλυτος στα κάτω άκρα. Το ενα του πόδι και σήμερα είναι σε άθλια κατάσταση αλλά παρά ταύτα είναι όρθιος κατάφερε να σηκωθεί λόγω και της πολύ δυνατής κράσης του. Ο πληθυσμός καταγγέλει ότι οι ισλαμιστές επιχειρούν να επιβληθούν με σφαγές.

dimpenews

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail