Ένα διαφορετικό ρωσικό υπερόπλο - Φωτογραφίες - βίντεο

Κατά διαστήματα οι Ρώσοι έχουν εκπλήξει τον υπόλοιπο κόσμο με τα οπλικά συστήματα που εμφανίζουν, είτε πρόκειται για αεροσκάφη, υποβρύχια και άρματα, είτε διάφορα πυραυλικά συστήματα (διηπειρωτικής εμβέλειας, με πολλαπλές κεφαλές, αντιαεροπορικά, αντιαρματικά, αντιπλοϊκά).

Κάτι που τους διέκρινε πάντα ήταν μια μυστικοπάθεια, καθώς δεν διαφήμιζαν ένα όπλο που θα έθεταν σε υπηρεσία μελλοντικά, απλά το εμφάνιζαν σχεδόν έτοιμο.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την ανάκαμψη της οικονομίας τους εμφανίζουν την αυξανόμενη ισχύ τους παρουσιάζοντας νέα οπλικά συστήματα σε διάφορες κατηγορίες.

Μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή είναι η κατασκευή αερομεταφερόμενων ναών για τις δυνάμεις των αλεξιπτωτιστών.




Στις αερομεταφερόμενες δυνάμεις των ρώσων υπηρετούν και αρκετοί μάχιμοι στρατιωτικοί ιερείς, κάποιοι με αρκετά άλματα στο ενεργητικό τους.

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει και μια αντίστοιχη «φουσκωτή» έκδοση του αερομεταφερόμενου ναού.



Όπως βλέπουμε η Ρωσία μετά τις δεκαετίες του άθεου κομμουνισμού (που γνωρίζουμε πως κατέληξε) έχει στραφεί προς ένα απροσμάχητο όπλο, τη βοήθεια του Θεού.

Για όσους θυμούνται, το 1997 είχαν επισκεφθεί την Τανάγρα 4 Su-27 της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας για συνεκπαίδευση με τη δικής μας.

Είχαν ζωγραφισμένο στο δεξί κάθετο σταθερό τον Άγιο Γεώργιο έφιππο.

Μια μοίρα αεροσκαφών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού (η VF-101) ονομάζεται grim reapers.
Μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο και να δείτε το έμβλημά της, και να συγκρίνετε τους δυο μεγάλους αντιπάλους και τη νοοτροπία τους.

(ασήμαντος)

prisonplanet
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail