Αληταράς ακολουθούσε ηλικιωμένους που έβγαιναν από τράπεζες και τους λήστευε

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 30-3-2016 στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων, ένας 45χρονος ημεδαπός για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

Ειδικότερα, ο δράστης, τον τελευταίο χρόνο, εισέρχονταν υποδυόμενος τον πελάτη, σε υποκαταστήματα τραπεζών με σκοπό να εντοπίσει ηλικιωμένα άτομα που προέβαιναν σε αναλήψεις μετρητών. Στη συνέχεια, τα ακολουθούσε και κατά την είσοδό τους στην κατοικία τους, με τη χρήση βίας τα λήστευε.

Από την διενεργηθείσα έρευνα, εξιχνιάσθηκαν δεκαπέντε (15) περιπτώσεις ληστειών σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Πατήσια, Εξάρχεια, Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελόκηποι, Αιγάλεω).

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για την συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζονται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail