Κοντά 7.000 λαθραίες φυάλες αλκοολούχων ποτών ήταν έτοιμες προς διακίνηση

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 25-4-2016 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πέντε (5) άτομα, τέσσερις (4) ημεδαποί και ένας (1) υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω κατελήφθησαν εντός αποθηκευτικού χώρου στο Περιστέρι, να προβαίνουν στην αφαίρεση από φιάλες αλκοολούχων ποτών των ενδεικτικών ταινιών με τις αναγραφόμενες ενδείξεις, δηλωτικών της προέλευσής τους (Βουλγαρία) και να τις αντικαθιστούν με αντίστοιχα σήματα που προορίζονται για την Ελληνική αγορά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στον αποθηκευτικό χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6.855- φιάλες αλκοολούχων ποτών, επώνυμων εταιρειών με ελεγχόμενης γνησιότητας περιεχόμενο.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail