Συναγερμός στη αεροδρόμιο Landvetter της Σουηδίας- Αναφορές για έκρηξη

Σύμφωνα με την τοπική σουηδική εφημερίδα Goteborgs-Posten σημειώθηκε έκρηξη στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Σουηδίας το Landvetter που βρίσκεται έξω από την πόλη του Γκέτεμποργκ.

Το πρωί της Πέμπτης το αεροδρόμιο δέχθηκε απειλή για την ύπαρξη βόμβας ενώ αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν σε στρατηγικά σημεία εντός του χώρου, ανέφερε στην Expressen, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Peter Andersson.

Στη συνέχεια εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς δύο ύποπτες πλαστικές σακούλες στην κεντρική αίθουσα του αεροδρομίου οπότε σήμανε συναγερμός και η αίθουσα εκκενώθηκε.

Η εταιρεία Swedavia που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Landvetter, επιβεβαίωσε την απειλή για τρομοκρατική επίθεση ενώ το Forex Live ενημέρωσε πως η αναφερόμενη έκρηξη ήταν ελεγχόμενη από τις αστυνομικές ομάδες ασφαλείας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail