Σενάρια για πρόωρες εκλογές το Σεπτέμβριο

Σενάρια πρόωρων εκλογών για τον Σεπτέμβριο, με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, διακινούνται στο περιθώριο των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων, αλλά και του ακανθώδους ζητήματος του Προσφυγικού.

Όπως αναφέρει η Ελένη Καλογερόπουλου, στο ρεπορτάζ της στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε κάλπες τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να αναμετρηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με τον εαυτό του.

Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου εκτιμούν ότι μέχρι τότε τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει για τη χώρα, ενώ είναι δεδομένο ότι από κυβερνητικής πλευράς προσδοκούν σε καλά νέα, τόσο αναφορικά με τη διαχείριση του Προσφυγικού, όσο και στο θέμα της οικονομίας, και ειδικότερα στο ζήτημα του χρέους.

ysterografa.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail