Παραμένει πάνοπλη η ρωσική αεροπορία στη Συρία! Έφυγαν τα μαχητικά αλλά ήρθαν τα πιο φονικά επιθετικά ελικόπτερα!

Μπορεί μεγάλο τμήμα της ρωσικής Αεροπορίας να γύρισε πίσω στη Ρωσία, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η παρουσία της στην Συρία λήγει εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα Συριακά πρακτορεία ειδήσεων, όχι μόνο αποδυναμώνεται η ισχύς της Ρωσικής παρουσίας στην Συρία, αλλά ενισχύεται περισσότερο. Και αυτό χάρη στους πλέον εξελιγμένους τύπους επιθετικών ελικοπτέρων των Mi-28 και KA-52 που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αεροπορική βάση Khmeimim. Αν και τα ελικόπτερα δεν έχουν πάρει ακόμη μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις εντούτοις αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα. Η ενίσχυση με επιθετικά ελικόπτερα φαίνεταιπως ταιριάζει περισσότερο στο νέο δόγμα επιχειρήσεων πάνω από τη Συρία για την ρωσική Αεροπορία.
Καταγραφή1
Καταγραφή2
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει δηλώσει πως τόσο η βάση Khmeimim όσο και η ναυτική βάση στη Λαττάκεια θα συνεχίσουν να λειτουργούν άρα τα ελικόπτερα καθίστανται «φύλακες-άγγελοι» για την ασφάλεια της βάσης. Ένα δεύτερο στοιχείο είναι πως τα συγκεκριμένα έχουν περισσότερο εξελιγμένα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και είναι καταλληλότερα για την αντιμετώπιση βλημάτων MANPADS που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα στη Συρία.

crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail