Απίστευτη διάσωση μητέρας και παιδιού μέσα από αυτοκίνητο που βυθίζεται (video)

Μια απίστευτη διάσωση μητέρας και του παιδιού της μέσα από βυθιζόμενο αυτοκίνητο κατέγραψε κάμερα σε κανάλι του Άμστερνταμ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, έβαλε μπρος και έπεσε μέσα στο κανάλι. Αμέσως περαστικοί που είδαν το συμβάν έπεσαν μέσα στο κανάλι και κολύμπησαν μέχρι το αυτοκίνητο. Ένας εξ αυτών προσπάθησε να σπάσει το πίσω τζάμι με πέτρα και απέτυχε ενώ ένας άλλος χρησιμοποίησε σφυρί και τελικά κάταφεραν να βγάλουν έξω την μητέρα και το νήπιο.

Μητέρα και παιδί είναι καλά στη υγεία τους ενώ οι τέσσερις κάτοικοι που έκαναν τη διάσωση αντιμετώπιστηκαν από τον κόσμο ως ήρωες.


Woman and toddler saved from sinking car
A mother and her toddler are inside this car in Amsterdam's Schinkel canal.This dramatic footage shows their amazing rescue: http://bbc.in/1XouI27
Δημοσιεύτηκε από BBC News στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016
athensvoice.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail