Οι Γκρiζοι Λύκοι προσπαθούν να ταπεινώσουν τους Χριστιανούς

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος


Γκρίζοι Λύκοι, γιατί αυτό δείχνει η χειρονομία των ανδρών των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας, εισήλθαν στη μεγαλύτερη αρμενική εκκλησία στη Μέση Ανατολή στην κουρδική πόλη του Ντιγιάρμπακιρ και συγκεκριμένα την εκκλησία του Αγίου Κυριάκου που αναστηλώθηκε με τα λεφτά των αρμενίων της διασποράς και της τοπικής κουρδικής αρχής. 

Στην φωτογραφία γράφει η λεζάντα πως τα εγγόνια του Σουλτάνου Άλπ Αρσλάν φέρνουν τους άπιστους της εκκλησίας στην πίστη.

Οι Τούρκοι εισβολείς στην Ανατολία ποτέ δεν ξεχώρισαν τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που εξόντωσαν η προσπάθησαν και προσπαθούν με τον ένα η τον άλλο τρόπο με γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις να οδηγήσουν σε αναγκαστική τουρκοποίηση. 

"Είστε Αρμένιοι μπάσταρδοι" φώναζε η τουρκική αστυνομία στους Κούρδους του Cizre ενώ αποκαλούν το κουρδικό PKK, αρμενική οργάνωση. 

Το 1920 μια μειοψηφία διέσπασε και νίκησε την πλειοψηφία των λαών της Ανατολίας.

Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσουν τα γηγενή έθνη τη γη τους και η εκτουρκισμένη μειοψηφία να περιοριστεί στο δικό της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail