Μπορίσοφ: κράτος που δε λειτουργεί η Ελλάδα - Ο Τσίπρας μου είπε ότι δεν ελέγχει την κατάσταση

Στρατής Μαζίδης


Στις 18 Φεβρουαρίου, μιλώντας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ εξέφρασε την υποστήριξή του για τον κόντρα-αποκλεισμό από τις βουλγαρικές μεταφορικές επιχειρήσεις και δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένα κράτος που δε λειτουργεί.

Ο Μπορίσοφ ανέφερε ότι δύο φορές είχε μιλήσει με τον έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα, αλλά ο τελευταίος δεν έστειλε τις δυνάμεις ασφαλείας να ανοίξουν τα μπλόκα.

Σύμφωνα με το βούλγαρο πρωθυπουργό ο Τσίπρας του είπε: "Μπόικο, συγγνώμη, δεν έχω τον έλεγχο της κατάστασης".

Ο Μπορίσοφ εξέφρασε την απογοήτευσή του καθώς τόνισε ότι στη συνεδριαση του Βίσενγκραντ υποστήριξε ότι η ΕΕ πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα στο μεταναστευτικό αλλά η τελευταία εδώ και ένα μήνα δεν έχει παρέμβει όσον αφορά το κλείσιμο των συνόρων με τη Βουλγαρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail