Μεταναστευτικό σάντουιτς η Ελλάδα, κλωτσοσκούφι ο Τσίπρας μεταξύ Ευρώπης και ισλαμικής Τουρκίας

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ. “ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ” Ο ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. “ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κατά πολλές χιλιάδες στοιβάζονται κυρίως πρόσφυγες αλλά και μετανάστες στην Ειδομένη, αφού η FYROM, αιχμή του δόρατος της ευρω-ξενοφοβίας και σκληροπυρηνικών χωρών της ΕΕ, έχει κλείσει τα σύνορά της.

Στο μεταξύ εξαιρετικά πολλές χιλιάδες είναι οι πρόσφυγες που φτάνουν στα ελληνικά νησιά και στον Πειραιά, παραμένοντας κάτω από άθλιες συνθήκες στο πρώτο λιμάνι της χώρας, χωρίς να τους επιτρέπεται να πάνε στην Ειδομένη, ενώ οι ίδιοι αρνούνται να στοιβαχτούν στο “hot spot” του Σχιστού.

Η κατάσταση στη χώρα γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο τραγική και αν το κύμα των προσφύγων συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και βδομάδες, θα γίνει απολύτως έκρυθμη.

Οι εξελίξεις αναδεικνύουν τη βαθύτατη υποκρισία και ανευθυνότητα της ΕΕ, την ξενοφοβία σειράς ηγετών και χωρών της ΕΕ καθώς και το γεγονός ότι η Ελλάδα γίνεται “σάντουιτς” ανάμεσα στην παρακμάζουσα αντιδραστική ΕΕ και την ισλαμική τυχοδιωκτική Τουρκία.

Η Ελλάδα πληρώνει όλα τούτα αλλά και την άκρατη υποτέλεια και την έλλειψη κάθε ίχνους κύρους των παραδομένων Τσίπρα-Μητσοτάκη, οι οποίοι, κατά κακή μας τύχη, έχουν γίνει “κλωτσοσκούφι” του υπό τη Μέρκελ κακόγουστου και παρακμασμένου θιάσου της ΕΕ και όμηροι του κατευνασμού απέναντι στο καθεστώς της Άγκυρας.

Ν.Φ.

ΙΣΚΡΑ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail