Ζητούσε να του χαλάσουν 20ρικα στα περίπτερα, τα βούταγε και έφευγε!

Συνελήφθη προχθές (19.02.2016) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, ο κατηγορούμενος μετέβαινε σε περίπτερα και με το πρόσχημα της διευκόλυνσης-ανταλλαγής χαρτονομισμάτων των είκοσι ευρώ, αφαιρούσε τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά και τρέπονταν σε φυγή.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπής που διάπραξε ο δράστης στις 18 και 19.02.2016 από περίπτερα στην πόλη της Ρόδου.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε χθες (20.02.2016) στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της κας Ανακρίτριας Ρόδου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail