ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: P. Watsa, J. Paulson, St. Johnson

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ

Στην Αθήνα βρίσκονται σε μια πολύ κρίσιμη φάση οι P. Watsa, J. Paulson και St. Johnson επικεφαλής πολύ μεγάλων funds που διαχειρίζονται δεκάδες δισ. δολλάρια και οι οποίοι μετά και την τρίτη σκανδαλώδη ανακεφαλαίωση ελέγχουν ουσιαστικά τις τράπεζες αλλά και πλήθος μεγάλων εταιρειών στη χώρα μας, ενώ έσω των τραπεζών έχουν στο χέρι όλα τα “κόκκινα” και όχι μόνο δάνεια επιχειρήσεων και νοικοκυριών, στην ουσία το σύνολο της ιδιωτικής οικονομίας και περιουσίας.

Οι τρεις “καμπαλέρος” που άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι κερδοσκόποι υπεριδιοκτήτες της χώρας, οι μόνοι που μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκονται πάνω από το “κουαρτέτο”, έρχονται σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για να ελέγξουν την πορεία της αποικίας και κυρίως να πιέσουν και να εκβιάσουν για τη μνημονιακά ορθόδοξη και ανυποχώρητη πορεία της χώρας και την απόλυτη ευθυγράμμιση της με τα συμφέροντα των επενδυτών ιδιαίτερα όσον αφορά το ξεπούλημα της χώρας και την ικανοποίηση και των πιο παράτολμων επιδιώξεων του (βλ. Eldorado gold).

Η παραδομένη και χωρίς κανένα διαπραγματευτικό χαρτί, με μηδέν κύρος κυβέρνηση Τσίπρα είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι είναι έτοιμη, προκειμένου να σταθεί, ματαίως, στο προσκήνιο, εν μέσω κοινωνικής θύελλας, να δώσει γη και ύδωρ στους νέους αδίστακτους ιδιοκτήτες της χώρας.

ΙΣΚΡΑ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail