Χοντρό άδειασμα από Τατσόπουλο: Οι "γλύφτες" να πουν αλήθεια στον Τσίπρα. Δεν ξέρει να ντυθεί και να μιλήσει

Λάβρος κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο τ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτευτής του Ποταμιού, συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή την απίστευτη απάντηση του ράπερ γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς συγγενών του στο Δημόσιο.

Σχολιάζοντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ το βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ράπερ Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος σχολίασε πως:

«πρόκειται για ένα αριστούργημα μαλ@@@@@ αυτός που κάνει τον αντικαθεστωτικό, βγάζοντας τον παππού του τον αντάρτη σημαία, προκειμένου να διοριστεί ο ίδιος και οι οικείοι του ως μετακλητοί υπάλληλοι».

Ωστόσο έγινε πιο καυστικό όταν η συζήτηση έφτασε στο περιβάλλον του πρωθυπουργού λέγοντας: 

«Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα σαν άνθρωπος που επιλέγει να μην φοράει γραβάτα. Φαίνεται σαν να μην φοράει γραβάτα από Αλτσχάιμερ, σαν να το έχει ξεχάσει. Αυτόν τον άνθρωπο που έτυχε να τον γνωρίσω, τον Τσίπρα, γιατί δεν τον προστατεύουν; Γιατί δεν τον προστατεύουν από τα αγγλικά του που θα έπρεπε να είναι κρατικό μυστικό επτασφράγιστο και όχι να μας τα μοστράρει. Γιατί δεν τον προστατεύουν από τις ενδυματολογικές του συνήθειες; Γιατί δεν τον προστατεύουν από τον εαυτό του; Γιατί; Τόσο πολύ τον έχουν ανάγκη; Να τον κολακέψουν επειδή χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους; Αυτούς τους γλείφτες… Να πει ο Τσίπρας σε αυτούς τους μαλ…ες που τον κολακεύουν να σταματήσουν να τον κολακεύουν, να του πουν την αλήθεια. Ότι δεν ξέρει αγγλικά, ότι δεν ξέρει να ντύνεται, να του πουν δύο-τρεις αλήθειες που τις βλέπει όλος ο κόσμος, εκτός από τον… γυμνό βασιλιά».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail