Ξεφεύγει η κατάσταση στη Γερμανία με τους "πρόσφυγες" - παράνομους μετανάστες

Στρατής Μαζίδης

Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο στη Γερμανία ύστερα από τα τελευταία περιστατικά επίθεσης-παρενόχλησης μουσουλμάνων σε νεαρές γερμανίδες καθώς σημειώνονται πλέον τα πρώτα αντίποινα.

Συγκεκριμένα στη νοτιοδυτική Γερμανία η αστυνομία αναζητά υπόπτους ύστερα από την επίθεση με χειροβομβίδα σε άσυλο μεταναστών νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Villingen-Schwenningen.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Thomas Kalmbach δήλωσε πως από καθαρή τύχη δεν έσκασε η χειροβομβίδα και δεν υπήρξαν θύματα.

Ένας άγνωστος άνδρας την έριξε στις 01:15 μετά τα μεσάνυχτα. Ωστόσο το προσωπικό ασφαλείας εντόπισε τη χειροβομβίδα κρατώντας τους ενοίκους τους ασύλου σε απόσταση.

Τελικά η αστυνομία εξουδετέρωσε τη χειροβομβίδα με ελεγχόμενη έκρηξη.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Γερμανία των περίπου 80.000.000 κατοίκων δυσκολεύεται να εντάξει το περίπου 1,1 εκ. αναζητούντων άσυλο που υποδέχθηκε πέρυσι καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις σε αντίστοιχα άσυλα. Τι να πει κανείς και για τη μικρή πληθυσμιακά Ελλάδα η οποία δείχνει να μετατράπεται από ανεξάρτητη χώρα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail