Η γραβάτα σφίγγει πλέον επικίνδυνα γύρω από το λαιμό του Τσίπρα

Του Στρατή Μαζίδη

Τον πόλεμο στη μεσαία τάξη κήρυξε χθες από το κλειστό του Τάε Κβο Ντο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αφού πλέον ως γερμανογενίτσαρος δεν μπορεί να διχάσει τη χώρα σε πατριώτες και προδότες, πλέον τη διαχωρίζει ανάμεσα σε "προάστια" και "λαϊκές γειτονιές".

Ο πρωθυπουργός είναι ένας πραγματικά επικίνδυνος άνθρωπος. Αφού το καλοκαίρι δίχασε το λαό για να υπογράψει τελικά μνημόνιο, τώρα επιχειρεί να διασωθεί πολιτικά στοχοποιώντας όσους μένουν στο Ψυχικό, τη Φιλοθέη και την Εκάλη. Δημιουργεί νέους εχθρούς. 

Υπάρχει άραγε κάτι πιο ρατσιστικό από το να χωρίζεις τους ανθρώπους ανάλογα με το που ζουν και να τους χαρακτηρίζεις ή ακόμη χειρότερα, να τους ποινικοποιείς με τη ρητορική σου;

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αντιληφθεί ότι η μεγάλη του εκλογική νίκη πριν από ένα χρόνο αλλά και το Σεπτέμβριο οφείλεται ακριβώς σε αυτή τη μεσαία τάξη που ζει στην Εκάλη, στου Παπάγου, στο Χολαργό, το Διόνυσο,το Μαρούσι, την Πεύκη, την Αγία Παρασκευή, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι. Όλους εκείνους δηλαδή οι οποίοι σχεδόν έξι χρόνια τώρα σφίγγουν τα δόντια και πληρώνουν το βαρύτατο - ληστρικό μνημονιακό λογαριασμό. Αυτοί ψηφίζουν διότι είναι οικονομικά ενεργοί και οι εξελίξεις έχουν επάνω τους άμεσο αντίκτυπο.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι που δεν άντεξαν άλλο τα υπέρογκα κι άδικα βάρη όπως ο ΕΝΦΙΑ και εμπιστεύθηκαν τον Τσίπρα. Αυτοί που κράτησαν τη χώρα όρθια έστω και σε ημιθανή κατάσταση. 

Αυτούς πλέον τους πρόδωσε εντελώς. Τους στοχοποιεί. Τους ποινικοποιεί μαζί με τον πιστό του εργάτη, Παπαδημούλη ο οποίος είναι ολοφάνερο ότι μισεί τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ωστόσο αυτή η επανάσταση της γραβάτας φαίνεται ότι θα αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη.

Αν δεν το έχει αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας, το κομψό αυτό αξεσουάρ έχει ήδη τυλιχθεί περίτεχνα γύρω από το λαιμό και αρχίζει πλέον σιγά σιγά να σφίγγει επικίνδυνα.

Σύντομα θα τον πνίξει!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail