Και όμως συνεχίζουν τη βρώμικη και επικίνδυνη δουλειά

Και τώρα που το καμπανάκι χτύπησε «κόκκινο» με τη Σένγκεν, οι αναλυτάδες του «ανθρωπισμού» επιχειρούν να αναδείξουν το αυτονόητο ως αποκλειστικό πρόβλημα που καθιστά τη χώρα ένα απέραντο πάρκινγκ της ισλαμικής λαθρομετανάστευσης…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τι λένε λοιπόν με αφορμή τη δρομολόγηση αποπομπής της χώρας από τη Σέγκεν??? Αυτό που έκαναν πάντα. Αναμασούν τυποποιημένες διαπιστώσεις, έτσι ώστε μέσα από τη ανάδειξη των πραγματικών τεχνικών δυσκολιών, να συγκαλύψουν την εγκληματική πολιτική ευθύνη των λαθρολάγνων.

«Ακόμη και όλο το ναυτικό και το λιμενικό της αν χρησιμοποιούσε η νησοβριθής Ελλάδα, και τα ψαράδικά της αν επιστράτευε, θα αδυνατούσε να περιφρουρήσει τα θαλάσσια σύνορά της» λένε.

Τα ερωτήματα όμως είναι αμείλικτα, και καίνε πραγματικά, τόσο την εγκληματική λαθρολάγνο αντίληψη που αναγορεύτηκε σε κυρίαρχη, διογκώνοντας τα αδιέξοδα στη χώρα… Όσο και τους εγκληματίες με ονοματεπώνυμο, που διετέλεσαν διαχειριστές αυτής της αντίληψης, όλη την προηγούμενη περίοδο. Ας τα απαριθμήσουμε:

Με βάση αυτό ακριβώς το πρόβλημα που επικαλούνται οι ανθρωπιστές, ποια θα έπρεπε να ήταν η στάση της πολιτικής ηγεσίας??? Θα έπρεπε να ακολουθήσουν την πρακτική που ακολούθησαν, διαβεβαιώνοντας ουσιαστικά διακινητές, δουλέμπορους, λαθροεισβολείς και την οικουμένη ολόκληρη, ότι ή Ελλάδα είναι ένας παράδεισος πρόθυμος να υποδεχτεί τις ορδές των εισβολέων, ή θα έπρεπε να κάνουν ακριβώς το αντίθετο, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα πως όποιος μπαίνει στη χώρα, η μοναδική ελεύθερη διέξοδος που θα έχει, θα είναι να επιστρέψει στην Τουρκία???

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν ήταν η επίκληση του κινδύνου αποπομπής από τη Σένγκεν αυτή που οδηγούσε τους ντόπιους φωστήρες να φυλάσσουν σιδερόφρακτα τις εξόδους της χώρας για να μη βγει κανείς, ενώ την ίδια στιγμή με τις πρακτικές και τη ρητορική τους ενθάρρυναν την ανεξέλεγκτη εισβολή από κάθε σημείο στην Ελληνική επικράτεια???

Τα «δικά τους παιδιά» δεν είναι αυτά που ακόμη και σήμερα επιχειρούν να γκρεμίσουν το φράκτη στον Έβρο, για να καταστήσουν ακόμη ευκολότερη την ανεξέλεγκτη εισβολή, στο όνομα δήθεν της ανάγκης να μην πνίγονται άνθρωποι???

Η εικόνα των ελεύθερα περιφερόμενων συμμοριών στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις, αποθαρρύνει ή προτρέπει ακόμη περισσότερους εισβολείς να παραβιάσουν τα εθνικά σύνορα???

Αυτή λοιπόν η πολιτική πρακτική, απομάκρυνε η έφερε απελπιστικά κοντά το ενδεχόμενο αποβολής της χώρας από τη Σένγκεν, πράγμα που θα επιβαρύνει με ακόμη πιο οδυνηρές συνέπειες την οικονομία της χώρας με τις εμφανείς επιπτώσεις αυτού του μέτρου πρώτα απ όλα στον Ευρωπαϊκό τουρισμό???


Και τέλος… Ποιος ευθύνεται τελικά για τις μαζικές δολοφονίες καθημερινά στα νερά του Αιγαίου??? Ποιος απ όλους αυτούς θα ρισκάριζε τη ζωή του σ ένα ταξίδι θανάτου, αν γνώριζε προκαταβολικά πως η επιστροφή του στην Τουρκία είναι μονόδρομος και πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να αλωνίζει ασύδοτος μέσα στη χώρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail