Ευρωπαίοι ηγέτες ξαναστηρίζουν τους Ναζί Τούρκους

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος

Η Ισπανία ζει μέρες Φράνκο ξανά. Συνέλαβαν εννιά ανθρώπους για σύνδεση με το PKK που όπως είπε ο υπουργός εσωτερικών της Ισπανίας είναι τρομοκρατική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην Συρία και στην Τουρκία. 

Ξέχασε να αναφέρει το είδος της δραστηριοποίησης... 

Πόλεμος εναντίον του ισλαμικού κράτους από το πρώτο δευτερόλεπτο, σωτηρία πάνω από 20.000 Γιεζίντι, προστασία όλων των αμάχων, άμυνα απέναντι σε ένα ναζιστικό Τουρκικό κράτος που σκοτώνει παιδιά, ισοπεδώνει κτήρια, αφήνει ανθρώπους να πεθάνουν από ακατάσχετη αιμορραγία ως πλήρη απώλεια αίματος, παραβιάζοντας αποφάσεις και εντολές του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Η Ισπανική κυβέρνηση επιβράβευσε ένα εξάμβλωμα που τρομοκρατεί ξένους δημοσιογράφους και τους αναγκάζει σε φυγή για να μην μεταδίδουν τα εγκλήματα του όπως τον Πολωνό Tomasz Maciejczuk, εμποδίζει τους ανθρώπους να πάρουν και να θάψουν τις σωρούς των δικών τους. Η Ισπανική κυβέρνηση δικαίωσε την χώρα που κερδίζει 50% από κάθε φορτίο κλεμμένου Συριακού πετρελαίου, σύμφωνα με δήλωση Αμερικανού γερουσιαστή. 

Το 1930 η προσπάθεια κατευνασμού του Χίτλερ οδήγησε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Είχε προηγηθεί η ανοχή στον Κεμάλ φυσικά, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην γέννηση του Ναζισμού. 

Το 2015-2016 η ανοχή στην Τουρκία και την Σαουδική Αραβία, και όχι μόνο η αδιαφορία, αλλά και η δυσφήμιση και ο πόλεμος εναντίον αυτών που συνέτριψαν την ISIS, θα οδηγήσει το ισλαμικό κράτος μέσα στην Ευρώπη και την Αμερική και η ευθύνη θα ανήκει αποκλειστικά στην Αμερικανική και τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. 

Το πιό τραγικό...
Δεν είναι τόσο σημαντικό το τεχνητό ναζιστικό Τουρκικό κράτος, ούτε για τα συμφέροντα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail