Για πόσο ηλίθιους μας περνά ο Κατρούγκαλος;

Του Στρατή Μαζίδη

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μαζί με τον τηλεραδιοτρύφωνα εξελίσσονται στα "βαριά" χαρτιά της κυβέρνησης.

Θυμάμαι τα προηγούμενα χρόνια τα sites φίλων να φιλοξενούν φλογερά αντιμνημονιακά άρθρα του πρώτου σημειώνοντας στον τίτλο ότι τα γράφει ο καθηγητής συνταγματολόγος Κατρούγκαλος. Τι λες ρε παιδί μου; Σπουδαίος ε;

Βέβαια από το 2011 έως το 2015-2016 άλλαξαν πολλά. Ο Κατρούγκαλος εκτός από τα παραπανίσια κιλά που έβαλε, άλλαξε κι εμφάνιση. Φόρεσε μαντηλάκι, έδεσε γραβάτα κι έγινε υπουργός.

Το κατάπτυστο μνημόνιο μετονομάστηκε σε "μια κακή συμφωνία φάρμακο που πρέπει να πιούμε για το καλό μας".

Ο Κατρούγκαλος λοιπόν έφερε ένα ασφαλιστικό όνειρο για τους βολεμένους και 45ρηδες / 40αρες συνταξιούχους αλλά σκέτο εφιάλτη για όσους ακόμη εργάζονται. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, τότε μιλάμε για ταινία τρόμου.

Κι αφού το έφερε, τι μας πρότεινε; Ότι επειδή ούτε κι αυτός το θέλει, να βγούμε στους δρόμους εναντίον του! Να διαδηλώσουμε! Να κινήσουμε γη και ουρανό!

Πρωτοφανής προκλητικότητα!

Όμως προτάσεις κι επιχειρήματα όπως αυτό φανερώνουν την εικόνα που έχει ο πολιτικός κόσμος για το λαό, τον θεωρεί εντελώς ηλίθιο, ικανό να καταπιεί ότι ανοησία του σερβίρουν. Συνεπώς θα πρέπει κάποια στιγμή αυτή η άποψη να διαψευστεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail