Είναι πλέον καιρός να εγκαταλείψουμε τις πόλεις!

Υπάρχουν μια σειρά πολύ σημαντικών συμβάντων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβούν φέτος, και αν συμβούν,τότε θα μπορούσαν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. Δεν προσπαθώ να φοβίσω κανέναν ή να αναφέρω συγκεκριμένες ημερομηνίες.



Απλά μοιράζομαι μόνο την είδηση ότι είναι ήδη διαθέσιμο, με όποιον δε γνωρίζει. Όσο περισσότερα γνωρίζουμε γι αυτά τα πράγματα, τόσο καλύτερα μπορεί να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας. Ο Ομπάμα είναι ο 44ος και τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ,που δεν θα προλάβει να τελειώσει την δεύτερη θητεία του όπως λέει και το βίντεο.Το θέμα της Βαβυλώνας (Ιράκ) είναι ακόμα ένα θέμα που θα δείτε στο πρώτο βίντεο καθώς και πως το Ιράκ συνδέεται με τις ΗΠΑ και το άγαλμα της ελευθερίας.

Πιστεύω ότι η ελίτ θα εγκαταστήσει τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κάποια στιγμή.Παρακολουθείστε τις ειδήσεις και τα σημάδια,και ξεκινήστε "προσευχή μετανοίας".



Ο Αντίχριστος έρχεται και προετοιμάζουν τον δρόμο του οι ψευδοπροφήτες.m.



http://www.mydailyinformer.com/it-is-now-time-to-leave-the-cities/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥ DAILY INFORMER : Corfiatiko.blogspot.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail