Η πρώτη μεγάλη νίκη του Κυριάκου, ΤΕΛΕΙΩΣΕ τον Καραμανλή και τον Πάκη

Του Στρατή Μαζίδη

Όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Με την εκλογή του θα είναι ο δεύτερος γιος πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού κόμματος, που αναλαμβάνει την ηγεσία πολιτικού σχηματισμού μετά το Γιώργο Παπανδρέου.

Σαφέστατα έχουμε αρκετά να πούμε για την εκλογή Μητσοτάκη ο οποίος δε θα πρέπει να πανηγυρίζει και να χαριεντίζεται.

Ωστόσο σήμερα πέτυχε μια πρώτη μεγάλη νίκη, την οποία θα πανηγυρίσω από την πλευρά μου κι ας μην εκφράζομαι από κανένα κόμμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΤΕΛΕΙΩΣΕ οριστικά τον Κώστα Καραμανλή. Το μόνιμο κουρασμένο. Τον a priori καταλληλότερο. Αυτόν που είχε την τελευταία ευκαιρία να κάνει την Ελλάδα κράτος αλλά την εκτρόχιασε εντελώς.

Ο Κώστας Καραμανλής δεν έλαβε το καλοκαιρινό του μάθημα όταν μαζί με τους άλλους σκελετούς του παρελθόντος βγήκε να προτρέψει τους Ελληνες να γίνουν γερμανοτσολιάδες. Αυτό είχε να πει στους Ελληνες μετά από 6 χρόνια αφωνίας.

Ο άνθρωπος που φαίνεται ότι έχει κάποια συνεννόηση με τον Τσίπρα κι έστειλε τον εκλεκτό του, Προκόπη Παυλόπουλο στο προεδρικό μέγαρο, ήλπιζε ότι θα εκλέξει το Μεϊμαράκη για να συνεχίσει να βλέπει την πλάτη του Τσίπρα και να έχει έτσι ορθάνοικτο το δρόμο να επανέλθει ως μεσσίας. Αν θέλει.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Καραμανλής έχασε το όποιο έρισμά του στον ελληνικό λαό που είχε οικοδομηθεί με τα σενάρια της δήθεν σχεδιαζόμενης δολοφονίας του.

Πλέον χάνει και τα όποια ερίσματά του και στη βάση του κόμματος στο οποίο φάνταζε μέχρι το πρωί ιδιοκτήτης.

Ελπίζω πλέον μετά τη σημερινή συντριβή των σχεδιασμών του μαζί με τον Παυλόπουλο και τον Τσίπρα να περιορισθεί στις ταβέρνες και τα νησιά που όλοι εμείς του πληρώνουμε.

Μετά τους Παπανδρέου, τελειώσαμε και με τους Καραμανλήδες. Ας το έχει αυτό κατά νου ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Μητσοτάκης γαρ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail