Δώδεκα νέοι Κούρδοι δολοφονημένοι από τους Τούρκους σε μια μέρα

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος

Δώδεκα νέοι ηλικίας 18 ως 25 ετών δολοφονήθηκαν από τις Τουρκικές ειδικές δυνάμεις ασφαλείας. Πολλά από τα παιδιά είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι. Δίπλα στα πτώματα των παιδιών βρέθηκε ένα καλάσνικοφ. Οι Τούρκοι δεν είναι ηλίθιοι, τα διεθνή μέσα έσπευσαν να υιοθετήσουν την Τουρκική προπαγάνδα που μιλάει για νεκρούς άνδρες του PKK, χωρίς να αναρωτηθούν πως στο καλό 12 άνδρες μοιράζονταν ένα όπλο. Το πώς βρεθηκε το όπλο δίπλα στα νεκρά σώματα των παιδιών είναι εύκολο να το φανταστούμε.

81 γυναίκες δολοφονήθηκαν από το ναζιστικό Τουρκικό κράτος μόλις τους τελευταίους 6 μήνες. Σπαραχτικό το γράμμα του γιού μιας από αυτές, 57 χρονών, που για 7 μέρες οι Τούρκοι δεν άφηναν την οικογένεια της να πάρει την σωρό της. Μακάρι να πέθανε αμέσως.

Επί 20 χρόνια η Τουρκική προπαγάνδα κατηγορούσε το PKK για την δολοφονία μιας Κουρδικής οικογένειας. Αποδείχτηκε χάρη σε δικηγόρους σαν τον Κούρδο Τahir Elci που ξανάνοιξαν υποθέσεις, ότι ήταν οι Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας που δεν δίστασαν να κάψουν ζωντανή μια οικογένεια 9 ανθρώπων, δεν χρειαζόμασταν στοιχεία για να καταλάβουμε ποιος ήταν από πίσω.
Το έκαναν και στον Πόντο οι Τούρκοι και επιβραβεύτηκαν.

Ο Tahir Elci δολοφονήθηκε το 2015 ενώ αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης, επειδή είπε ότι το PKK δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση. 

Η ντροπή δεν ανήκει στο Τουρκικό ναζιστικό κράτος, ανήκει σε όσους αναπαράγουν την φασιστική προπαγάνδα του. Είναι συνεργοί στην εθνοκάθαρση που συντελείται αυτή την στιγμή. Ανήκει σε όσους έψαχναν ταξικά αδέρφια στην Τουρκία και ήθελαν διαστρέβλωση της ιστορίας. 

Που είναι οι δημοκράτες Τούρκοι… που είναι τα ταξικά σας αδέρφια; 

Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν και είναι.

Το αίμα εκατομμυρίων γηγενών πάνω στο οποίο είναι στηριγμένο το ναζιστικό τεχνητό δημιούργημα της Τουρκίας αυξάνει, ζητάει δικαιοσύνη και αυτή θα έρθει σύντομα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail