45% η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση - Μάχη για να μπει στη Βουλή δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Στρατή Μαζίδη

Ο τίτλος είναι σαφέστατα προβοκατόρικος και σατιρικός. Αλλά με βάση τους ρυθμούς των δημοσκοπήσεων είναι πραγματικά φυσικό επόμενο σε 1-2 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ που από το 36% κατρακύλησε στο 18%, να δίνει μάχη για την είσοδο στη Βουλή μαζί με το Λεβέντη και ο Κυριάκος να γουρλώνει τα μάτια του μπροστά στην πιθανότητα να πιάσει τα ποσοστά του πατέρα του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα υποχωρήσει, όχι απλά θα καταποντιστεί αλλά θα εξαφανιστεί στο τέλος από τον πολιτικό χάρτη λόγω της συνάρτησης όσων με βεβαιότητα υποσχέθηκε σε σχέση με όσα τρις χειρότερα από το Σαμαρά και το ΓΑΠ διέπραξε.

Επιπρόσθετα είναι επίσης βέβαιο ότι ο άτολμος ελληνικός λαός που αντί να κολυμπήσει προτιμά να πιάνεται από όποια σανίδα ή σαμπρέλα βρει, θα στραφεί αναγκαστικά προς τη Νέα Δημοκρατία η οποία κινούμενη πλέον σε αυστηρό αντιπολιτευτικό ρυθμό θα αυξάνει τα ποσοστά της όσο θα ανεβάζει στροφές.

Αλλά!

Την Κυριακή το βράδυ εξελέγη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πράγματι η εκλογή του δημιούργησε μια εσωκομματική ανάταση, όμως πότε πρόλαβε μέσα σε πέντε μόλις ημέρες να εμπνεύσει, να δημιουργήσει ελπίδα μέσα από ρεαλιστική θετικού πνεύματος πρόταση και να θέσει το κόμμα του σε τροχιά νίκης και μάλιστα με ξεκάθαρη διαφορά; 

Φανταστείτε δηλαδή να είχε μιλήσει κιόλας!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail