Ναι, εσύ φταις! Ναι, εσύ, που όλα λάθος τα κάνεις!

Του Νίκου Γεωργαντζά

Μπορεί να ψήφισες ή ΚΚΕ ή ΣυΡιζΑ ή ΝΔ ή ΧΑ, όμως δεν το έκανες σωστά. Έπρεπε να το κάνεις με θρησκευτική κατάνυξη.

Από το σπίτι σου έως την κάλπη, γονατιστή ή γονατιστός έπρεπε να πας. Ναι, γονατιστή ή γονατιστός, όπως στα τέσσερα πάνε όλες και όλοι οι πιστοί στην Τήνο.

Κι έπρεπε να φοράς τα χρώματα της ποδοσφαιρικής σου ομάδος. Στις επόμενες λοιπόν καθεστωτικές εκλογές, να ψηφίσεις πιο ένθερμα, με θρησκευτική κατάνυξη, πεσμένη ή πεσμένος στα τέσσερα, φορώντας τα χρώματα της ποδοσφαιρικής σου ομάδος.

Μόνον έτσι θα σώσεις την απόλυτα εξουσιαζομένη ψυχή σου. Δείξε πλήρη υποταγή στο ολοκληρωτικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, ώστε οι εξουσιαστές μας να φροντίσουν να μετανσαρκωθείς σε ένα αριστερο-κεντρο-δεξιό κάκτο, με σουβλερά αγκάθια.

Αμέ, τι νόμισες, σώζεται το από τις 7 Μαϊου 1832, αποκλειστικά και μόνον ξένων συμφερόντων, προτεκτοράτο 'Greece', με την γλυκανάλατη και χλιαρή υποταγή σου; Βάλε λίγο πλάτη και ψυχή στη απόλυτη υποταγή σου, στην ενάντια στην φύση εξουσία!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail