Την Τουρκία συντηρούν οι Δυτικοί

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος

Η συμπρόεδρος του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού κόμματος των λαών δημοσίευσε ότι η τουρκική αστυνομία σκότωσε 61 παιδιά και 73 γυναίκες.

Στο αντάρτικο του Πόντου οι Τούρκοι έριχναν 1000 σφαίρες και δεν μπορούσαν να χτυπήσουν έναν αντάρτη, ο αντάρτης κάθε σφαίρα που έριχνε έπρεπε να χτυπήσει έναν Τούρκο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Τούρκοι βομβαρδίζουν το PKK που πολεμάει και τους τζιχαντιστές από ψηλά ούτε ότι είναι γενναίοι απέναντι σε αμάχους και ζώα.

Όπως δείχνει και το παρακάτω βίντεο ούτε μια πόρτα δεν μπορούν να σπάσουν οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις και η σκέψη να χτυπήσουν το κουδούνι δεν τους περνάει κάν από το μυαλό. Χωρίς την στήριξη της Δύσης δεν έχουν ελπίδα.


Turkish soldiers and a Kurdish door
Turkish Special Operation team vs a door. Using the doorbell might have been a better idea...Tough guys when killing children, but breaking a door is another matter.#Turkey
Δημοσιεύτηκε από Save Kobane στις Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail