ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ” δυναμιτίζει τη Ν.Δ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Στο έλεος των αντίχριστων

Τον Σεπτέμβριο για δεύτερη φορά μέσα στο 2015, ο πενόμενος αλλά αλόγιστος λαός μας, ανέθεσε τις τύχες της Πατρίδος μας στο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, το κόμμα εκ των αριστερών που όπως όλα τα προηγούμενα κόμματα υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών με ασύστολα ψεύδη και ανεφάρμοστες υποσχέσεις. Υποσχόμενοι καλύτερες ημέρες για τον λαό, και τελικά τον πότισαν ξύδι και χολή.
Ωστόσο, οι σημερινοί κυβερνώντες είναι ακόμα χειρότεροι από τους προηγούμενους, γιατί επιπρόσθετα έχουν ως κυρίαρχο σκοπό το ξεθεμελίωμα όλων εκείνων των Ιερών κανόνων που χαρακτηρίζουν το Έθνος των Ελλήνων.
Γιατί, στα υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας του ΣΥΡΙΖΑ, κυριαρχούν οι αντίχριστοι, οι διώκτες της Ορθοδοξίας. Και είναι λάθος να λέμε πως ο Τσίπρας, ο Βούτσης, ο Φίλης και τόσοι άλλοι είναι άθεοι. Ο άθεος, δεν πιστεύει πουθενά, αλλά δεν είναι πολέμιος της Ορθοδοξίας. Αντίθετα, ο αντίχριστος μισεί την Ορθοδοξία και έχει κηρύξει πολυμέτωπο αγώνα εναντίον της.
Σ΄ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η πρόταση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία. Όπως, στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και ο πόλεμος κατά του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία...

Ο Καμμένος σε ρόλο “Εφιάλτη”

Όμως, ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες στα διαπραττόμενα εγκλήματα κατά του Έθνους των Ελλήνων, έχει ο Πάνος Καμμένος και το μόρφωμά του, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”. Ο “Εφιάλτης” από τα δεξιά, αφού πρώτα ακύρωσε τον ίδιο του τον εαυτό ποδοπατώντας την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του και όλες τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του για ανυποχώρητη στάση στις “κόκκινες γραμμές”,
στη σύμπραξή του με το ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια εκ του ασφαλούς “παίζει” το παιχνίδι της Εξουσίας. Το παίζει επαναστάτης και δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες, αφού πρώτα εξασφάλισε πως θα υπάρξει στη Βουλή πλειοψηφία από άλλους καλοθελητές του Συστήματος και έτσι δεν θα κινδυνεύσει η Κυβέρνηση.
Αφήνει ελεύθερους κατά συνείδηση τους βολευτές του να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που αφορά στη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών. Αφού πρώτα εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ την πλειοψηφία στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη επί του νομοσχεδίου, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” και της “Ένωσης Κεντρώων”.
Επαναστάτης εκ του ασφαλούς ο Πανούλης. Και με τον λαό και με την Εξουσία.

Παραμένει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΝΔ

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο στρατόπεδο της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δυστυχώς, δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση για να αντιπαρατεθεί μαζί τους. Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κοντά 3 μήνες τώρα, ασχολούνται με τις εσωκομματικές τους διαδικασίες. Τρεις ολόκληρους μήνες, οι 4 υποψήφιοι για την Προεδρεία της ΝΔ και μαζί τους όλος ο κομματικός μηχανισμός, ασχολείται με αυτό το θέμα. Ουδείς από το κόμμα της ΝΔ, ασχολείται με τα τόσα δεινά που επιφέρουν στον ελληνικό λαό οι πολιτικές αποφάσεις του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, που από αριστερό κόμμα, εξελίχθηκε στον πλέον σκληρό εκφραστή του νεοφιλελευθερισμού. Και αφού “κατάφεραν”, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, εκεί στη ΝΔ, να οδηγήσουν σε μέγα φιάσκο τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, με τεράστιες πολιτικές συνέπειες, πραγματοποίησαν τελικά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.
Μια διαδικασία που περίμεναν όλοι με αγωνία – ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων - προκειμένου να διαπιστώσουν ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Όχι, τόσο το εκλογικό, αλλά κυρίως της τάσεως των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς Παράταξης προς αυτό που είχε δημιουργηθεί με την αναγγελία των τεσσάρων υποψηφιοτήτων. Δηλαδή, οι πάντες γνώριζαν πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, υποστηριζόταν από τον “ιδιοκτήτη” της γαλάζιας πολυκατοικίας, τον Κώστα Καραμανλή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την “Ιερά” Οικογένεια Μητσοτάκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το διαμορφωμένο εσχάτως πολιτικό τζάκι του Σαμαρά. Και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, φάνταζε να εκφράζει το νέο, το φρέσκο, που δεν είχε στηρίξεις από την πολιτική παραταξιακή νομενκλατούρα του “χθες”, υπεύθυνη για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας και της κεντροδεξιάς Παράταξης.
Γι΄ αυτό η 20η Δεκεμβρίου, χαρακτηρίστηκε ως ημέρα ορόσημο για την Κεντροδεξιά. Οι ψηφοφόροι της, είχαν μοναδική ευκαιρία για να αποτινάξουν από την Παράταξη και την Πατρίδα, όλους εκείνους που τις οδήγησαν στην αφάνεια, την ανυποληψία και με μαθηματική ακρίβεια τη ΝΔ σε μελλοντικές χαμηλές εκλογικές πτήσεις, αλλά ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, αυτοί επέλεξαν να στηρίξουν τα παλαιολιθικά τζάκια. Του Καραμανλή και του Μητσοτάκη.
Έτσι, απέδειξε αυτό το κομμάτι του λαού μας, πως δεν βάζει μυαλό με τίποτα. Αυτοί οι ίδιοι παρέδωσαν την Εξουσία στον Γιώργο Παπανδρέου, στον Αντώνη Σαμαρά και στον Αλέξη Τσίπρα. Ενδυνάμωσαν βροντοφωνάζοντας πως, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΝΔ δεν αλλάζει. Παραμένει στον Κώστα Καραμανλή.
Το ζητούμενο βεβαίως είναι, πως μετά τις επαναληπτικές εσωκομματικές εκλογές στις 10 Ιανουαρίου, οι 4 δελφίνοι θα μπορέσουν να ομονοήσουν, μετά το τεράστιο χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, με βαριές και προσβλητικές κουβέντες και εκφράσεις που εκτόξευσαν εναντίον αλλήλων. Πως είναι δυνατόν την επόμενη ημέρα αυτοί να συνεργαστούν κάτω από την ίδια πολιτική στέγη;
Γι΄ αυτό πολλοί υποστηρίζουν πως η διάλυση της ΝΔ είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, στα 41 χρόνια ύπαρξής της…

Πρίγκιπας “τρομοκράτης”

Το αποτέλεσμα της εσωκομματικής επικράτησης του Καραμανλισμού στη ΝΔ, επιβεβαιώνει το ρητορικό τίτλο – πριν από λίγες ημέρες - του άρθρου μου: “Ο Καραμανλής διαλύει τη ΝΔ και φέρνει τον τέως Βασιλιά”.
Αυτό το αποτέλεσμα – σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας – θα επισπεύσει τις διαδικασίες ιδρύσεως κόμματος από τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο. Που όπως ακούγεται, αυτού του κόμματος θα ηγηθεί ο Πρίγκιπας Νικόλαος, προκειμένου να μείνει στο απυρόβλητο ο Διάδοχος Παύλος για παν ενδεχόμενο.
Σημαντικός επιπρόσθετος λόγος της επίσπευσης ιδρύσεως του φιλοβασιλικού κόμματος, είναι η επικράτηση του Καραμανλισμού στις εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ. Και αυτό γιατί, φιλοβασιλικοί κύκλοι θεωρούν πως ο χειρότερος εχθρός της Βασιλείας υπήρξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο οποίος πρόδωσε τη Βασιλεία και συντάχθηκε με τον Κομμουνισμό. Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν πως αυτή η πολιτική κίνηση θα ανακουφίσει τον ελληνικό λαό που αναζητά την χαμένη ελπίδα και επίσης, πιστεύουν πως αυτή η πολιτική κίνηση θα έπρεπε ήδη να έχει λάβει σάρκα και οστά.
Επίσης, μας επιβεβαίωσαν πως έχουν γίνει ήδη συναντήσεις με σημερινούς βουλευτές της ΝΔ, αλλά και με πολλούς που διατέλεσαν βουλευτές κατά το παρελθόν. Είναι δε, ιδιαίτερα αισιόδοξοι, σύμφωνα και με κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιήσει, όπου ψηφοφόροι της ΝΔ επαινούν και συντάσσονται σ΄ αυτήν την προοπτική.
Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει μεγάλο φιλοβασιλικό κομμάτι του λαού μας που αναπολεί τις παλαιές “ένδοξες” στιγμές της Βασιλείας στην Ελλάδα, ειδικότερα μετά τη διαδρομή της Μεταπολίτευσης στη χώρα…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail