ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Ο Ερντογάν ενημέρωσε κι έλαβε το OK του Ομπάμα στους G-20 για την κατάρριψη ρωσικού αεροπλάνου!


Στρατής Μαζίδης

Το γύρο του διαδικτύου αρχίζουν να κάνουν τα δημοσιεύματα μεγάλων ρωσικών (όπως το lifenews) και αραβικών ΜΜΕ πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ενημερώσει (και λάβει το ΟΚ) του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα ότι προτίθεται να καταρρίψει ρωσικό αεροσκάφος.

Αυτό δήλωσε πηγή κοντά σε κυβερνητικούς κύκλους στην Τουρκία σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Τουρκίας στο περιθώριο της συνόδου των G-20 στην Αττάλεια σε κατ 'ιδίαν συνάντηση με τον Μπάρακ Ομπάμα του ζήτησε την άδεια να καταρρίψει ρωσικό αεροσκάφος. Σύμφωνα πάλι με τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο Ομπάμα απάντησε με ένα νεύμα καταφατικά.

Ως αιτία αυτής της απόφασης του Ερντογάν αναφέρονται οι απολύτως επιτυχημένες πολεμικές επιχειρήσεις της Ρωσίας σε βάρος όλων των ισλαμιστικών ομάδων οι οποίες τις τελευταίες ημέρες έχουν στραφεί και στην οικονομική εξόντωση της ISIL βομβαρδίζοντας δεξαμενές και εκατοντάδες βυτιοφόρα μεταφοράς λαθραίου πετρελαίου τα οποία έχουν ως συνήθη προορισμό τους την Τουρκία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail