Οι Τούρκοι ξεβρακώθηκαν και δεν μπορούν να γλιτώσουν

Της Μελίνας Κονταξή
Το 2012 η Τουρκία κατηγόρησε την Συρία ότι έριξε ένα τουρκικό F4 αν και είχε παραβιάσει τον συριακό εναέριο χώρο. Ο Ερντογάν είχε πεί τότε ότι σύντομες παραβιάσεις του εναέριου χώρου δεν μπορούν να θεωρούνται αιτίες κατάρριψης. 

Ακόμα και στην περίπτωση που οι Τούρκοι έχουν δικιο για την είσοδο του ρωσικού αεροπλάνου στον τουρκικό εναέριο χώρο κάτι που αρνούνται οι Ρώσοι, το ρωσικό υπουργείο άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει ότι το αεροπλάνο δεν μπήκε ποτέ στον ρωσικό εναέριο χώρο.

H είσοδος αφορά ένα διάστημα 17 δευτερολέπτων που σε καμία περίπτωση δε συνιστά απειλή. 

Όταν γερμανοί πολιτικοί δίνουν στη δημοσιότητα έρευνα ελληνικού πανεπιστημίου που δείχνει, ότι οι Τούρκοι παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο 2.244 φορές μόνο το 2014 καταλαβαίνεις ότι από το πουθένα προέκυψε μια δυνατότητα διπλωματικής επιτυχίας αλλά δυστυχώς απουσιάζει η ηγεσία που θα μπορούσε να την κάνει πραγματικότητα. Η αιώνια τραγωδία μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail