Το φιάσκο...και ο μουντζούρης!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Το σημερινό φιάσκο της ΝΔ, είναι πραγματικά τεράστιο, αλλά όχι αναπάντεχο. Το φθαρμένο και παλαιομοδίτικο αυτό κόμμα, έχει δείξει και τις αδυναμίες του και την ανικανότητα του, στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι σαφές ότι τώρα, στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, η ΝΔ περνά της «οδύνες» ενός τοκετού (ριζικής) αναγέννησης της. Η κατάντια της, είναι για γέλια και για κλάματα και επ’ αυτού, είχα προειδοποιήσει πολύ έγκαιρα (από τον Ιανουάριο). Όσο για το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, εκλογής νέου προέδρου, ήταν εμφανές που θα κατέληγε.

Ευτυχώς, σήμερα τα χάλια αυτά της ΝΔ, δεν επηρεάζουν άμεσα και καθοριστικά την τύχη και την πορεία της Χώρας μας, διότι ...άλλοι είναι στο τιμόνι της. Αφορούν κυρίως αυτούς τους ίδιους, το πολιτικό μέλλον τους και τη βόλεψη τους! Άρα, ας χτυπάνε όσο θέλουν τα κεφάλια τους, μέχρι να βγάλουν άκρη!

Όμως, αυτό που προκαλεί εντύπωση και μεγάλη ανησυχία, είναι το…πως αντιμετώπισε ο Κυβερνών ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το γεγονός (το φιάσκο της ΝΔ)! Άμεσα (στις 09:00 σήμερα) βγήκαν τα επιφανή στελέχη του και οι Υπουργοί του στα ΜΜΕ και με στόμφο ανέκραξαν: «η ΝΔ δεν μπορεί να διοργανώσει εσωκομματικές εκλογές και θέλει να Κυβερνήσει τη Χώρα»!? Και αμέσως βέβαια μετά, βγήκαν και τα εξαφανισμένα ΣΥΡΙΖόπουλα, που καλοκουρδισμένα και εν χορώ, έψαλλαν ομοίως στα καφενεία (έεε ρε δόξες) και στα social media (έεε ρε λάμψη), το ίδιο τροπάρι των Υπουργών τους!

Και καλά, αυτοί είναι απλοί πολίτες, που ενεργούν με οπαδικά και κομματικά ένστικτα (όχι με μυαλό), σήμερα χειροκροτούν και χαίρονται, αύριο κλαίνε και βρίζουν, είναι ο κυρίαρχος λαός, που ότι θέλει κάνει!

Όμως οι «άλλοι», αυτοί που κατέχουν τα αξιώματα και υποτίθεται ότι είναι σοβαροί και υπεύθυνοι, διότι αυτοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, είναι να απορείς με το «τι μυαλά κουμαντάρουν»! Σήμερα χλευάζουν και απαξιώνουν, αυτούς που –την ίδια ώρα- τους ζητούν να συναινέσουν, να βάλουν πλάτη και να συνεργαστούν, για να σηκώσουν μαζί, το βάρος της ευθύνης, που μόνοι τους επωμίστηκαν και μαζί μετά, να μπαλώσουν τα ανεκδιήγητα καμώματα της «πρωτο-δεύτερης φοράς Αριστεράς»! Δηλαδή, αν πράγματι είναι γελοίοι και ανίκανοι, τι τους θέλουν δίπλα τους, αυτοί «οι παντογνώστες»!

Δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι φωστήρες που Κυβερνούν, ότι αυτό το «κενό Ηγεσίας» στη ΝΔ, τους αφήνει ΜΟΝΟΥΣ τους (στο δρόμο βέβαια, που οι ίδιοι επέλεξαν)! Αυτοί είναι, που θα έπρεπε πρωτίστως να ανησυχούν, να προβληματίζονται και να αντιμετωπίζουν με σύνεση την κατάσταση! Μέχρι σήμερα (και από το 2012), οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέλεξαν να πορεύονται μόνοι τους και τώρα «που κατάλαβαν» και θέλουν πολιτική στήριξη, Εθνική ομοψυχία και συμπόρευση, βλέπουν γύρω τους, «θολό τοπίο»!

Αυτοί λοιπόν, οι Κυβερνώντες σήμερα, θεωρώ ότι είναι οι πραγματικά ζημιωμένοι, από τη σημερινή εξέλιξη στη ΝΔ. Αυτοί, είναι πλέον υποχρεωμένοι, τον επόμενο μήνα να ψηφίσουν ΜΟΝΟΙ τους, τα νέα μέτρα που ήδη έχουν σχεδιάσει και συμφωνήσει με τους «Θεσμούς»!

Και έτσι όπως πάμε, βλέπω τον Τσίπρα, να κάνει πρώτος εκλογές, πριν η ΝΔ εκλέξει νέο Αρχηγό. Εξάλλου, αυτοί οι καλά κουρδισμένοι ΣΥΡΙΖαίοι, το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά (εκτός από το να μας δουλεύουν), είναι οι Εκλογές και τα Δημοψηφίσματα, ανά εξάμηνο και να ερμηνεύουν το αποτέλεσμα, όπως τους βολεύει!! Βέβαια το λογαριασμό, τον πληρώνει πάντα ο κυρίαρχος λαός!

Ας σοβαρευτούν λοιπόν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, διότι: «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι» (θα έπρεπε, ήδη να το είχαν μάθει και εμπεδώσει)!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail