Τα ΖΩΑ και οι 100 δόσεις

Του Αγη Βερούτη

Τα ΖΩΑ που παριστάνουν την κυνοβουλευτική ομάδα των κυβερνώντων κομμάτων ψήφισαν την καταδίκη του συνόλου των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της ουσιαστικής κατάργησης της ρύθμισης των 100 δόσεων.

Τα ΖΩΑ δεν καταλαβαίνουν τί σημαίνει να έχεις να πληρώσεις μισθούς, ΙΚΑ, νοίκια, τηλέφωνα, ΦΠΑ, ΦΜΥ, προμηθευτές, εμπόρευμα, διαφήμιση, και να έχεις να πληρώσεις και τη ρύθμιση.

Συνέδεσαν λοιπόν τα ΖΩΑ τις παλαιές οφειλές που ειναι σε ρύθμιση με τις τρέχουσες.

Αυτό σημαίνει πως αν σε έναν από τους επόμενους 100 μήνες ή 8 χρονια και 4 μήνες, παραπατήσει ένα μήνα μια επιχείρηση, θα την κλείσουν.

Τα ΖΩΑ καταδικάζουν την επιχείρηση που εντός της μεγαλύτερης κρίσης από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα παραπατήσει για 1-2 μήνες στα επόμενα 8 χρόνια, με διωγμό και αφανισμό.

Τα ΖΩΑ που στην πλειοψηφία τους είναι αμόρφωτοι ή πρώην δημόσιοι υπάλληλοι και καμια σχέση δεν έχουν με το επιχειρείν, καταδικάζουν τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων αυτών στην ανεργία.

Τα ΖΩΑ θέλουν να προκαλέσουν κοινωνική αιματοχυσία, να κλείσουν τις επιχειρήσεις, να φτωχοποιήσουν όσους ακόμα εργάζονται, να βγάλει ο κόσμος τις καραμπίνες από τα πατάρια και να κυνηγάει ο ένας τον άλλον.

Τα ΖΩΑ θέλουν την παρθενοποίηση της ελληνικής οικονομίας. Θέλουν την εκποίηση της συνολικής περιουσίας των Έλληνων, όπως αυτοί πριν λίγες μέρες πούλησαν για €5 δις τράπεζες με ενεργητικό €340 δις.

Αυτά τα ΖΩΑ ψηφίσατε.
Μη μου έρχεστε μετά κλαψουρίζοντας ότι σας κατάσχεσαν ό,τι είχατε και δεν είχατε!

Τουλάχιστο ανοίξανε την ΕΡΤ και προσλάβανε τις καθαρίστριες για δικαστές.

ΖΩΑ, ε ΖΩΑ!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail