Όπου φύγει, φύγει οι τζιχαντιστές! Τους πήραν στο κηνύγι τα ρωσικά ελικόπτερα Mi-24

Στρατής Μαζίδης

Άμεση ήταν η απάντηση της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στην τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε η πρεσβεία της Μόσχας στη Δαμασκό.

Από τη Δευτέρα το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες αεροπορικές επιδρομές στο δυτικό τμήμα της περιφέρειας του Idleb καθώς όπως σημειώναμε από χθες, ξεκίνησε η μεγάλη αντεπίθεση του συριακού στρατού για την απελευθέρωση της Jisr Al-Shughour.

Στη συγκεκριμένη πόλη τα ρωσικά ελικόπτερα Mi-24 σφυροκόπησαν λιμέρια των τζιχαντιστών ενώ κι από τη Λατάκεια υπήρχε θέα των ελικοπτέρων που καταδίωκαν τους ισλαμιστές της Αλ Νούσρα και των συμμάχων της (Χαρακάτ αλ Σαμ και Ανσάρ Αλ Σαμ) οι οποίοι έτρεχαν να διαφύγουν στην τουρκική επικράτεια.

Το πρακτορείο FNA επικαλούμενο στρατιωτική πηγή από την Σλουνφέχ, αναφέρει ότι μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών έχει καταγραφεί από ρωσικούς δορυφόρους να εγκαταλείπουν την Jisr Al-Shughour με προορισμό τα τουρκοσυριακά σύνορα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail