Ρώσοι εμπειρογνώμονες: είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα αίτια, τίποτα δεν αποκλείεται…

Ο τόπος της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους πτήση KGL9268 του Α-321 σήμερα στο Σινά είναι μια κλειστή στρατιωτική ζώνη όπου ο αιγυπτιακός στρατός διεξαάγει επιχειρήσεις. Σύμφωνα με κάποια στοιχεία η περιοχή δαιθέτει περί τις 50 τμήματα έκτακτης ανάγκης του στρατού που επιχειρούν.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου του Σινά. Από την μια είναι η ακτή της Μεσογείου στα 100 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας προς το νότο και από την άλλη πλευρά της οροσειράς εκτείνεται η έρημος του Σινά.

Η επαφή του χάθηκε 23 λεπτά μετά την απογείωσή του από το Σαρμ Ελ Σέιχ.Κατευθυνόταν στην Αγία Πετρούπολη. Δεν υπάρχει κανένας επιζών από τους 224 επιβαίνοντες. Tvzvezda

Ερωτώμενος από την «Pravda», ο πιλότος Magomed Tolboyev τόνισε:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσει κανείς για τους λόγους της συντριβής μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή.Θεωρητικά υπάρχουν 3 παράγοντες που θα μπορούσαν να συντελέσουν σε αυτήν την καταστροφή.Ο ένας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας-το πλήρωμα, η τεχνική μηχανική κατάσταση του αεροσκάφους και ένας τρίτος ο εξωγενής παράγοντας.Για ν΄απογειωθεί το αεροσκάφος σημαίνει ότι από τεχνικής άποψης ήταν σε θέση να εκτελέσει την πτήση.H κατάρτιση του πληρώματος προφανώς και ήταν επαρκής επομένως απομένει ο γ παράγοντας. Άλλωστε η αεροπορική εταιρεία Kolaviaεκτιμά ότι δεν πρόκειται γι ανθρώπινο λάθος αφού ο πιλότος 12 000 ώρες πτήσεις στο ενεργητικό του ενώ και την τεχνική αρτιότητα αναφέρει του αεροσκάφους δηλώνοντας ότι η κατάσταση που βρικσόταν από τεχνικής άποψης έιχε επαληθευθεί ολοκληρωτικά.

«Πιθανόν μια έκρηξη στο εσωτερικό. Προκλήθηκε από εξωτερικό παράγοντα από τρομοκρατική ενέργεια ή κάτι άλλο…… ;» αναρωτιέται ο πιλότος.

Το συγκεκριμένο A 321 είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την μοιραία εταιρεία Malaysia Airlines, μεταφέρει το site Airfleets.net. Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τουλάχιστον 150 πτώματα κάποια καμμένα.Σύμφωνα με άλλες πηγές το αεροπλάνο έπεσε σχεδόν κάθετα και μεγάλα του τμήματα άρπαξαν φωτιά κατά τη συντριβή.

dimpenews
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail