ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ - Έκκληση για ενισχύσεις απηύθυναν οι τζιχαντιστές

Στρατής Μαζίδης

Οι ισλαμικές τζιχαντιστικές ομάδες "Jabhat Al-Nusra», Harakat Ahrar Al-Sham, Liwaa Suqour Al-Sham, και ο FSA βρίσκονται σε στενό κλοιό από το 4ο Μηχανοκίνητο τμήμα του συριακού αραβικού στρατού και τη Χεζμπολάχ στα νότια της επαρχίας του Χαλεπίου, ενώ η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβαρδίζει ανελέητα τις θέσεις τους από πάνω αέρος.

Ως αποτέλεσμα αυτής της ισχυρής επίθεσης οι ισλαμιστές έστειλαν σήμα κινδύνου ζητώντας άμεσα ενισχύσεις καθώς ο στρατός και η Χεζμπολάχ ξεκίνησαν την επίθεσή τους απελευθερώνοντας τη στρατηγικής σημασίας πόλη της Al-Shughaydilah, εξέλιξη σημαντική καθώς γειτνιάζει την κύρια βάση της ομάδας της Ahrar Al-Sham.

Σύμφωνα με ακτιβιστικές ομάδες και φορείς οι ισλαμιστές έχασαν πολύ έδαφος από την επίθεση αυτή στην είσοδο του Al-Hadhar στο Χαλέπι κι αυτό τους ώθησε να ζητήσουν ενισχύσεις. Ως εκ τούτου μεταδίδεται δίχως να έχει επιβεβαιωθεί ότι έφτασαν στην περιοχή ορισμένα κονβόι από το Ιντλέμπ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail