Τιμή στο πρωτοπαλίκαρο, μάρτυρα του θρυλικού στρατηγού «Τίγρη» - Του νεαρού πατέρα με 4 παιδιά που δεν έφυγε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΣΥΡΙΟΥ ΗΡΩΑ



Το πένθος για το χαμό του αγαθού γίγαντα του συριακού στρατού,στρατού Αντίστασης Mohamad Kalthoum επιστήθιου του στρατηγού Σουχέιλ Αλ-Χασάν…κρατάει ακόμη…κρατάει όπως το χιόνι που δεν λιώνει στις βουνοκορφές της συριακής αδούλωτης ύπαρξης. Ο θάνατός του συγκλόνισε την ήδη διάτρητη από τον πόνο καρδιά του κάθε σύριου πατριώτη. Ο μάρτυρας Mohamad Kalthoum γεννήθηκε στο Tayr-Jemleh στις 19/8/1982. Εκεί παρακολούθησε τη βαθμίδα της στοιχιεώδους εκπαίδευσης. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στη δευτεροβάθμια στη Δαμασκό όπου είχε μετακομίσει ο πατέρας του.Κατατάχθηκε ως εθελοντής στο στρατό.



Ο Kalthoum έτυχε λείαν εξειδικευμένης και επαγγελματικής κατάρτισης. Πριν ξεσπάσει η συριακή κρίση ήταν επιφορτισμένος με αποστολές που είχαν ως αντικείμενο την δίωξη τρομοκρατικών και τζιχαντιστικών πυρήνων σε πολυάριθμες πόλεις της Συρίας. Μετά την εκδήλωση της κρίσης ανέλαβε αποστολές και συμμετείχε σε μάχες με απόλυτη επιτυχία γι αυτό και τιμήθηκε με πολλούς τίτλους. Ήταν το δεξί χέρι του μυστηριώδη καπετάνιου του συριακού αγώνα του Τίγρη του Μαύρου Τίγρη και Εξολοθρευτή του σύγχρονου μύθου της συριακής γης.



Η τελευταία μάχη στην οποία συμμετείχε ήταν στις πετρελαιοπηγές Jazal της Παλμύρα όπου και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

 
τα παιδιά του ήρωα

Το γελαστό παιδί της Συρίας δεν ήταν παρά ένας νεαρός πολύτεκνος πατέρας Ο μάρτυρας ήταν παντρεμένος. Είχε 3 γιους και 1 κόρη. Αυτή δεν ήταν παρά 4 ημερών όταν έχασε τον πατέρα της. Και ο ίδιος προερχόταν από πολύτεκνη οικογένεια με 7 αδέρφια. Ο πατέρας του μετά την ειδηση του θανάτου του γιου του υπέστη σοβαρό έμφραγμα και νοσηλεύθηκε.


ένα από τα παιδιά του ήρωα

Τραυματίστηκε στις 06/11/2015 και απεβίωσε στις 16/6/2015.Μνημόσυνα για την απώλεια του έγιναν ως και σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία,Γερμανία και σε πολυάριθμα συριακά χωριά.



Το επίλεκτο στέλεχος πολέμησε στην πρώτη γραμμή τον αντίπαλο.Αυτή είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι στη Συρία οι πρωτοκλασάτοι δεν μένουν στα μετόπισθεν οι εκλεκτοί δεν είναι στο απυρόβλητο αλλά στην πρώτη γραμμή… Μετα τον χαμό του για πρώτη φορά ο στρατηγός Σουχέιλ Αλ-Χασάν εξαφανίστηκε από τη δημόσια θέα για ημέρες.

Η ζεστή μορφή του συνεχίζει να εμπνέει..το χαμόγελό του δεν πάγωσε… Στην ιλαρή μορφή του διαχέεται όλο το βουβό κλάμα του συριακού λαού για τους αδικοχαμένους της πατρώας γης….γης Αντίστασης. Το πένθος δεν ταιριάζει στη Συρία οι ήρωες γίνανε σκιές κι αγριοπούλια κατοικούν στις ερημιές στα αταπείνωτα όρη στις απάτητες κορυφογραμμές των οραμάτων και των ιδανικών για Λευτεριά Ανεξαρτησία Εθνική Κυριαρχία Ακηδεμόνευτη Δημοκρατία για Κράτος Δικαίου.




(Tα στοιχεία παραχώρησε η οικογένεια του μάρτυρα και την ευχαριστούμε γι αυτό)

dimpenews
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail