«Το 2016 θα επεκτείνουμε τον ΕΝΦΙΑ σε οικογενειακούς τάφους στα Α', Β' και Γ' Νεκροταφείο Αθηνών»

Του Στρατή Μαζίδη

Την πιλοτική εφαρμογή της επέκτασης του ΕΝΦΙΑ στους οικογενειακούς τάφους στα Α', Β' και Γ' Νεκροταφείο προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός οικοκονικών Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος δήλωσε:

«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Επειδή κάποιοι πεθαίνουν νομίζουν ότι σταματούν οι υποχρεώσεις τους προς το κράτος; Είναι σκάνδαλο χιλιάδες Αθηναίοι να αναπαύονται στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας και να μη σηκώνουν το βάρος που τους αναλογεί. Προσανατολιζόμαστε λοιπόν στην επιβολή του ΕΝΦΙΑ σε όσους διατηρούν οικογενειακό τάφο στα παραπάνω κοιμητήρια. Ο φόρος θα επιβάλλεται ανά κεκοιμημένο και θα προσαυξάνει με ειδικούς συντελεστές. Πχ αν κάποιος πέθανε νέος, να μη νομίζει ότι τη γλύτωσε, αλλά και αν κάποιος βρίσκεται εκεί 150 χρόνια, επιτέλους ας καταλάβει ότι πρέπει να πληρώσει!

Άλλωστε αφού επί των ημερών μας, θα πεθάνετε όλοι, ποιος θα συντηρεί το κράτος μετά;»

Αν κάποιος δεν έχει αφήσει πίσω του υστέρημα και οι απόγονοί τους δεν έχουν να πληρώσουν, τότε θα γίνεται εκταφή και θα τον πετάνε στο πυρ το εξώτερον.

Φήμες λένε ότι στην οδό Νίκης σκέπτονται να θεσπίσουν και ειδικό τέλος για σκυλόσπιτα αλλά και κλουβιά ωδικών πτηνών στις λεγόμενες ακριβές περιοχές.

Επίσης θα φορολογηθούν και θα πρέπει να δηλωθούν στο περιουσιολόγιο τίποτε πλαστικά σπιτάκια - παιχνίδια κήπου, δενδρόσπιτα, φουσκωτές βάρκες του Μαρινόπουλου, αντίσκηνα, μέχρι σπιτάκια κατασκευές από Lego.

Ναι το παραπάνω κείμενο είναι αποκύημα φαντασίας.

Ναι το παραπάνω κείμενο είναι σατιρικό.

Ναι το παραπάνω κείμενο το εξευτελίζει τελείως το θέμα, μπας και καταλάβουν ορισμένοι στην κυβέρνηση ότι έχουν αρχίσει να εξελίσσονται σε διώκτες και Διοκλητιανούς. Μπας και αντιληφθούν ότι κινδυνεύουν να περάσουν την κόκκινη γραμμή που ξεχωρίζει τον πολιτικό από το φυρερίσκο!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail