ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ τρώει τους τζιχαντιστές - Πάνε για επίθεση και θερίζονται επί τόπου - Τουλάχιστον 200 νεκροί

Στρατής Μαζίδης

Τα πάνω κάτω έχει φέρει η ανάμειξη της Ρωσικής Αεροπορίας στον πόλεμο της Συρίας καθώς πλήττει κανονικούς στόχους αντί για χώματα και πέτρες ενώ η ενίσχυση του Συριακού Αραβικού Στρατού σε ηθικό, άνδρες και σύγχρονο εξοπλισμό συμβάλλει τα μέγιστα στις χερσαίες επιχειρήσεις.

Για άλλη μια φορά η απόπειρα να εισέλθουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Deir Ezzor εξελίχθηκε σε Βατερλώ ταυτόχρονα με τη μάχη για την αποκοπή του αυτοκινητόδρομου Khanasser-Aleppo στην ανατολική Hama για να αποκόψουν τη μοναδική γραμμή τροφοδοσίας του Συριακού Στρατού.

Ενώ όλες αυτές οι επιθέσεις ξεκίνησαν με επιτυχία για την ISIS, εν τέλει πλήρωσε βαρύτατο φόρο αίματος. 

Στη μάχη του αυτοκινητόδρομου Khanasser-Aleppo ο στρατός κατάφερε να απωθήσει την επίθεση ενώ διείσδυσε στην πόλη της Ithriyah. Μάλιστα οι πολιτοφυλακές αναφέρουν ότι μόνο στην Al-Salamiyah στην ανατολική Χάμα οι νεκροί της ISIS υπολογίζονται μεταξύ 100-120 ενώ ανάμεσά τους συγκαταλέγεται και  ο σαουδάραβας διοικητής Abu Usama Al-Jazrawi.

Αντίστοιχα στο Deir Ezzor η προσπάθεια της ISIL να πλήξει τις άμυνες της αεροπορικής βάσης οδήγησε σε τζιχαντιστικό λουτρό αίματος με τουλάχιστον 60 νεκρούς χάτη στις αμείλικτες
αεροπορικές επιδρομές της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Τέλος, δεκάδες μαχητές έπεσαν νεκροί στη μάχη των Tal ‘Arn και Al-‘Aziziyah στο ανατολικό Χαλέπι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail