ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΤΗ! Ο μόνος που σήκωσε ανάστημα στη Γερμανία για το Μπούχενβαλντ - ΒΙΝΤΕΟ

Schwerte-Ost
Μπράβο στον Ελληνα ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.

Στις 16/9/2015 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς κατήγγειλε τη Γερμανία για την απόφασή της να ανοίξει το στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Μπούχενβαλντ για τους πρόσφυγες, στο οποίο σύμφωνα με πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης φιλοξενήθηκαν 21 άνδρες στην πλευρική υπομονάδα του διαβόητου στρατοπέδου, στο Schwerte-Ost.

Ο κ. Μαριάς αφού άσκησε οξύτατη κριτική στην Ε.Ε. για τους χειρισμούς της στο μεναστευτικό, σχολίασε:

«Αλλά κύριοι συνάδελφοι τι κάνει η Γερμανία; Όλα τα θαύματα δυστυχώς κρατούν 3 μέρες. Το ίδιο ισχύει και με την δήθεν φιλοξενία  της κυρίας Μέρκελ, που αφού κάλεσε τους δύστυχους πρόσφυγες από την Συρία να έρθουν στην Γερμανία, μετά τις φωτογραφίες η Μέρκελ ανέστειλε το Σένγκεν και έκλεισε τα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία. Μάλιστα για να στείλει μήνυμα στους υπόλοιπους πρόσφυγες άνοιξε το πρώην στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί στο Μπούχενβαλντ για να φιλοξενήσει μερικούς»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail