Πάλι εκλογές: αυτο-καταργούνται όλα τα κόμματα!

Βάσια Ζαριφοπούλου • Νίκος Γεωργαντζάς
·
Μόνα τους αυτο-καταργούνται όλα τα καθεστωτικά κινήματα, κόμματα και οι άρδην εξουσιαστικοί φορείς, με τις θέσεις, τα προτάγματα και τις πράξεις τους. Και σου το λένε κατάμουτρα: εσύ φταις επειδή τους ψηφίζεις.
·
Π.χ., ο τέως πρωθυπουργός (ΣυΡιζΑ) παραδέχεται πως είναι ανίκανος ακόμη και στο να επιλέγει τους κομματικούς υπαλλήλους του. Τόσο καλά!
·
Ενώ, αντιθέτως, οι κομματικές επιλογές του Βαγγέλη (ΝΔ) είναι σαν τις γυαλιστερές μύγες. Έχουν και πράσινες ανταύγες!
·
Το μόνο καλό του ακραίου αριστερού ΚΚΕ και της ακραίας δεξιάς ΧΑ είναι πως κάνουν τις κωλοτούμπες ΠΡΙΝ από τις εκλογές. Αυτό θα πει τυφλή υποταγή στο δεσποτικό καθεστώς εξουσίας του αγγλοσαξονικού κοινοβουλευτισμού!
·
Είναι βέβαια και οι του ακραίου κέντρου. Αυτοί, μόνον ανάποδες κωλοτούμπες ξέρουν να κάνουν, όμως είναι εντελώς απρόβλεπτο το πότε, λόγω της αγνοίας της αγνοίας τους επί παντός επιστητού και τινών άλλων ακόμη.
·
Καλό βόλι λοιπόν. Όμως ΔΕΝ είναι η κάλπη ο στόχος, τώρα πού όλα τα κόμματα είναι πιασμένα γερά στο δόκανο της βίας, της μεταφυσικής και της φαυλοκρατίας, που μόνα τους παράγουν.
·
Τοπικά συλλογική αυτο-οργάνωση και αυτο-διαχείριση είναι αυτό που μας χρειάζεται. Ώστε αναίμακτα και ειρηνικά, εντελώς περιττό να κάνουμε το δεσποτικό καθεστώς εξουσίας του αγγλοσαξονικού κοινοβουλευτισμού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail