Από κόμμα πτώμα η Νέα Δημοκρατία - Βαγγέλη σέξι σε έσκισε ο Αλέξη(ς)

Του Στρατή Μαζίδη

Μεγάλη ταπείνωση για τη Νέα Δημοκρατία το εκλογικό αποτέλεσμα και η διαφορά των 7,5 ποσοστιαίων μονάδων μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Μολονότι οι έλληνες ζουν πολύ χειρότερα από ότι ένα χρόνο νωρίτερα, ωστόσο η Νέα Δημοκρατία δεν κατάφερε ούτε καν να περιορίσει τις απώλειες. Απεναντίας είδε τον πολιτικό της αντίπαλο, μολονότι εξαπάτησε πολιτικά τον ελληνικό λαό και έβαλε αρχή στην ολοκλήρωση της εξαθλίωσής του, να αυξάνει τα ποσοστά του διότι η απώλεια μιας μονάδες και έχοντας τη ΛΑ.Ε. αυτόνομη, συνιστά κέρδος.

Φυσικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φέρει μερίδιο ευθύνης, ωστόσο δεν είναι ένοχος. Πχ δεν μπορείς να αποκαλείς κάποιον ψευτράκο και μετά να αυτοπροσκαλείσαι στα γραφεία του ή να δείχνεις ενοχλημένος για το ύψος στο ντιμπέιτ.

Η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζεται μαρμαρωμένη διότι πολύ απλά είναι στατική. Έχασε τον Ιανουάριο και δεν εξελίχθηκε. Συνεχίζει με τα ίδια πρόσωπα και τα τζάκια. Η Ντόρα, ο αδερφός της ο Κούλης, η Όλγα η κόρη του Γιάννη, ο Μιλτιάδης ο γιος του Γιάννη, ο Αδωνις, ο Βορίδης, ο Καραμανλής και ο ανηψιός του, όψιμος βουλευτής Σερρών.

Η Νέα Δημοκρατία πάσχει από αρτηριοσκλήρωση. Δεν αντιλαμβάνεται τα μηνύματα της εποχής. Ζει σε παράλληλο κόσμο. Τα αξιόλογα στελέχη της μένουν στη σκιά των κληρονόμων.

Οι δικές μου πληροφορίες από υποψήφιο βουλευτή και ενεργό στέλεχος της ΝΔ είναι ότι οι μαχαιριές στη Συγγρού δίνουν και παίρνουν.

Η Νέα Δημοκρατία το μόνο που μπορεί να πετύχει (και θα το πετύχει;) είναι ότι και το 2012. Να αποτύχει τόσο οικτρά η κυβέρνηση ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να αρχίσει να χάνει τόσο όσο να πέσει πάλι στο 25%.

Θα παραμείνει όμως στα ίδια επίπεδα η Νέα Δημοκρατία; Καθώς η ζωή διδάσκει πως ότι παραμένει στάσιμο, ρημάζει και κάποια στιγμή καταστρέφεται.

Άραγε αν είχαν αποσυρθεί οι δεινόσαυροι και τα παιδιά τους και έδιναν τα κλειδιά πχ στον Απόστολο Τζιτζικώστα θα είχε αποφύγει τον αποψινό διασυρμό η Νέα Δημοκρατία;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail