ΨΕΥΤΗΣ κι ΕΝΟΧΟΣ ο Τούρκος Μακελάρης πουλά ευαισθησία πάνω στο άψυχο κορμί του Αϊλάν που αυτός έπνιξε

Στρατής Μαζίδης

Αίσχος και ντροπή. Ο αρχιμακελάρης της Συρίας, ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν βγήκε να χύσει ψεύτικα δάκρυα πάνω στο άψυχο κορμάκι του 3χρονου Αϊλάν. Βλέπετε ο άνεμος δεν του έκανε το χατίρι να ταξιδέψει το άψυχο κορμάκι του παιδιού στη Σάμο αλλά την Αλικαρνασσό.

Ο Ερντογάν κατηγορεί τη Δύση για έλλειψη ευαισθησίας συμπληρώνοντας πως στη Μεσόγειο δεν πνίγονται απλά πρόσφυγες αλλά ο ανθρωπισμός.

Ο τούρκος πρόεδρος είναι απλά αδίστακτος.

Ξεχνά ότι αυτός αβαντάρισε τους πρώτους αποκεφαλιστές του FSA (ένοπλη πτέρυγα της Συριακής Αντιπολίτευσης), οι οποίοι για πολλούς μήνες συνεργάζονταν στενότατα με την ISIL στη βορειοανατολική Συρία.

Του διαφεύγει ότι έστειλε στα αζήτητα τους τούρκους στρατιώτες όταν έπιασαν τα φορτηγά της ΜΙΤ με τα όπλα και διώκει την Τζουμχουριέτ που αποκάλυψε το σκάνδαλο.

Δεν πληροφορήθηκε ότι 14000 αγριάνθρωποι μπήκαν από την Τουρκία στη Συρία για να πάρουν το Ιντλέμπ πριν το καλοκαίρι ή πως μέσω Τουρκίας έκαναν γουριούσια αυτοκτονίας στο Κομπάνε οι τζιχαντιστές διότι κατά μέτωπο είχαν αποδεκατιστεί.

Δεν ξέρει πως στα τουρκικά νοσοκομεία περιθάλπτονται οι ισλαμιστές και το κατήγγειλαν σθενάρα οι εργαζόμενοι σε αυτά.

 Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι στον κόσμο στα χέρια των οποίων κυλά το αίμα των Σύριων και ξεγλυστρά η ψυχή του Αϊλάν όπως πχ ο γάλλος πρόεδρος Ολάντ.

Ένας από αυτούς είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που μεθόδευσε και υποκίνησε τον αιματηρό εμφύλιο (που πλέον δεν είναι πια εμφύλιος αλλά 1 εναντίον 88 εθνών). Στα χέρια του τρέχει αίμα αθώο.

Αυτός έπνιξε το παιδί. Κανένας άλλος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail